Με τη... βοήθεια της Παναγίας ο Ολυμπιακός στον τελικό του Conference League (pics)

Με τη... βοήθεια της Παναγίας ο Ολυμπιακός στον τελικό του Conference League (pics)

Sportal newsroom 19:33 - 10.05.2024 / Ανανεώθηκε: 20:38 - 20.05.2024

Το διακύβευμα της ρεβάνς με την Άστον Βίλα, ήταν τόσο μεγάλο για τον Ολυμπιακό που επιστρατεύτηκαν όλα τα γούρια, ακόμα και θρησκευτικά σύμβολα πριν την έναρξη του αγώνα.

Η αγωνία για την τελική έκβαση του αγώνα με την Άστον Βίλα, αλλά και η πίστη ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να τα καταφέρει και να προκριθεί στον τελικό του Europa Conference League, ήταν τα συναισθήματα που κυριαρχούσαν το βράδυ της Πέμπτης (9/5) στο «Γ. Καραϊσκάκης» και τα οποία κορυφώθηκαν κατά τη διάρκεια του ματς.

Κι όμως ο Ολυμπιακός δεν θα παίξει στην OPAP Arena – To όνομα που θα έχει το γήπεδο της ΑΕΚ για μια μέρα
CONFERENCE LEAGUE

09:44 - 10.05.2024

Κι όμως ο Ολυμπιακός δεν θα παίξει στην OPAP Arena – To όνομα που θα έχει το γήπεδο της ΑΕΚ για μια μέρα

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Φιορεντίνα στον τελικό του Conference League, στο γήπεδο της ΑΕΚ, στις 29 Μαΐου. Μόνο που τότε η «OPAP Arena» θα έχει διαφορετική ονομασία για τη μεγάλη αυτή αναμέτρηση.

Πολλοί φίλοι του Ολυμπιακού δεν άλλαξαν τα... γούρια τους μετά το 2-4 στο Βίλα Παρκ, ενώ ρίχνοντας μια ματιά στις εξέδρες του γηπέδου μπορούσε εύκολα να διακρίνει κανείς και θρησκευτικά σύμβολα. Σταυρούς, κομποσκοίνια και άλλα...

Ακόμα και στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού. δέσποζε μια εικόνα της Παναγίας με τον Ιησού, δίπλα στο περιβραχιόνιο του αρχηγού, εκείνο κατά του ρατσισμού και

Προφανώς, γι' αυτό φρόντισαν οι άνθρωποι που μέλημά τους είναι τα αποδυτήρια να βρίσκονται στην εντέλεια πριν από τα παιχνίδια του Ολυμπιακού, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη.

Υπάρχουν ακόμα κάποιοι -για την ακρίβεια πολλοί- που έχουν πίστη για την επίτευξη του ονείρου...

Δείτε τη χαρακτηριστική φωτογραφία που τράβηξε ο φωτορεπόρτερ Alex Caparros (UEFA/UEFA via Getty Images) από τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού, πριν την έναρξη του αγώνα με την Άστον Βίλα.