Τι ακριβώς συνέβη με τον Χουάνγκ Ουί Τζο - False alarm για τη σύλληψή του, «έπιασαν» την πρώην σύντροφό του

Χουάνγκ Ουί Τζο

i

©Intime

Τι ακριβώς συνέβη με τον Χουάνγκ Ουί Τζο - False alarm για τη σύλληψή του, «έπιασαν» την πρώην σύντροφό του

Κώστας Τόπας 13:25 - 20.11.2023 / Ανανεώθηκε: 14:25 - 20.11.2023

Ο πρώην μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού,Ουί Τζο κατέθεσε στην αστυνομία της Σεούλ στις 18 Νοεμβρίου για ερωτικό βίντεο που τράβηξε χωρίς τη συγκατάθεση της συντρόφου του. Συνελήφθη αυτός που εκβίαζε τον Κορεάτη.

Σάλος στη Νότια Κορέα με την υπόθεση του πρώην μεσοεπιθετικού του Ολυμπιακού, Χουάνγκ Ουί Τζο! Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός ο οποίος αγωνίζεται στη Νόριτς, με τη μορφή δανεισμού από τη Νότιγχαμ Φόρεστ ανακρίθηκε σχετικά με τους ισχυρισμούς ότι γύρισε κρυφά ένα ερωτικό βίντεο με τη σύντροφό του.

Η Μητροπολιτική Αστυνομική Υπηρεσία της Σεούλ ανακοίνωσε τη Δευτέρα (20/11) ότι το γραφείο έρευνας κάλεσε τον Ουί-Τζο για ανάκριση το Σάββατο (18/11). Τον Ιούνιο, ένα άγνωστο άτομο που ισχυρίστηκε ότι ήταν πρώην εραστής του 31χρονου Νοτιοκορεάτη κατηγόρησε μέσω Instagram τον πρώην μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού για το γεγονός ότι βιντεοσκοπούσε βίντεο χωρίς συγκατάθεση και ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις με πολλές γυναίκες.

Το συγκεκριμένο άτομο κατηγόρησε τον Χουάνγκ λέγοντας πως στο παρελθόν έχει ξεγελάσει πολλές γυναίκες για να κάνουν σεξ μαζί του προσποιούμενος ότι είχε σχέσεις μαζί τους. Οι αναρτήσεις περιελάμβαναν βίντεο και εικόνες από οικείες σκηνές μεταξύ του πρώην άσου των «ερυθρολεύκων» και γυναικών. Ο Ουί-Τζο από την πλευρά του υπέβαλε ποινικές καταγγελίες εναντίον του ατόμου για συκοφαντική δυσφήμιση και εκβιασμό.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του Ουί-Τζο, το κινητό του 31χρονου ποδοσφαιριστή κλάπηκε ενώ έπαιζε στον Ολυμπιακό. Το άτομο αυτό φέρεται να έστειλε μηνύματα στον Χουάνγκ μέσω Instagram από τον Μάιο, απειλώντας να δημοσιοποιήσει τις φωτογραφίες και τα βίντεο κλιπ. Τελικά, η σύντροφος του Νοτιοκορεάτη συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη με την κατηγορία του εκβιασμού και της διαρροής του βίντεο.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός ήταν με την εθνική ομάδα την Πέμπτη για τον πρώτο αγώνα του δεύτερου γύρου του προκριματικού ασιατικού ομίλου C για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2026 εναντίον της Σιγκαπούρης στο Στάδιο Παγκοσμίου Κυπέλλου της Σεούλ, σκοράροντας ένα γκολ. Επειτα αναχώρησε για την Κίνα, μετά την ανάκριση για το δεύτερο παιχνίδι του δεύτερου γύρου που ορίστηκε για την Τρίτη.

🔴Baladeros LIVE: Φάκελος στόπερ στον Ολυμπιακό, Αλμέιδα α λα Μπάγεβιτς και η ημερομηνία του ντέρμπι

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο