Οι πρώτες σκέψεις για την ταινία του Ολυμπιακού για τα 100 χρόνια - Ο «ρόλος» των Μπέζου, Δαδακαρίδη και Σπύρου Παπαδόπουλου!

Μαρινάκης, Κορδόν, Μαρτίνεθ

i

© PrtScr

Οι πρώτες σκέψεις για την ταινία του Ολυμπιακού για τα 100 χρόνια - Ο «ρόλος» των Μπέζου, Δαδακαρίδη και Σπύρου Παπαδόπουλου!

Διονύσης Βερβελές 10:54 - 28.06.2023 / Ανανεώθηκε: 11:13 - 28.06.2023

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης επιβεβαίωσε αυτό που ετοιμάζουν οι «ερυθρόλευκοι» και το SPORTAL έχει τις πρώτες λεπτομέρειες…

Η αντίστροφη μέτρηση για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού έχει αρχίσει. Στις 10 Μαρτίου 2025 τα συμπληρώνουν οι «ερυθρόλευκοι» και έχουν μπει πλέον για τα καλά και σε κάποια πράγματα που θα γίνουν ενόψει του εορτασμού τους. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, στο πλαίσιο της παρουσίασης των Αντόνιο Κορδόν και Ντιέγκο Μαρτίνεθ, επιβεβαίωσε πως ετοιμάζεται ένα ντοκιμαντέρ για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού και πως έχουν γίνει οι πρώτες κινήσεις.

Έτσι ακριβώς είναι. Για την ακρίβεια, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο Ολυμπιακός για τα 100 χρόνια από την ίδρυσή του, ετοιμάζει μία ταινία! Ήδη έχουν κλείσει σκηνοθέτες και παραγωγοί, έχουν προχωρήσει οι συσκέψεις και το επόμενο διάστημα μάλιστα, ετοιμάζονται και τα πρώτα γυρίσματα. Πολύ λογικό, καθώς και πολλές σκηνές θα υπάρξουν, αλλά και το ανάλογο μοντάζ θα γίνει, πριν η ταινία αυτή, έρθει στο φως της δημοσιότητας.

To SPORTAL, σας αποκαλύπτει τρεις γνωστούς ηθοποιούς που έχουν ήδη συζητήσει με τους «ερυθρόλευκους» και που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα δούμε στην ταινία που θα προβληθεί το 2025.

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, είναι ο ένας. Γνωστός από τη σειρά «Έτερος εγώ» τα τελευταία χρόνια, ο 46χρονος ηθοποιός με παρουσία και στο θέατρο, αλλά και στον κινηματογράφο, έχει πει το «ναι» για να είναι μέσα σε αυτή την προσπάθεια των «ερυθρολεύκων». Ποτέ άλλωστε δεν έκρυψε τα αισθήματά του για τον Ολυμπιακό και το θεωρεί και ξεχωριστή τιμή, να είναι μέσα σε αυτή την ταινία!

Από εκεί και πέρα, γνωστοί στο κοινό και οι άλλοι δύο ηθοποιοί. Ο Γιάννης Μπέζος και ο Σπύρος Παπαδόπουλος, επίσης με τη δική τους… τρέλα για τον Ολυμπιακό. Με μια ξεχωριστή καριέρα επί σειρά ετών, σε κινηματογράφο, θέατρο, αλλά και τηλεόραση, αμφότεροι θα είναι και αυτοί, εκ των πρωταγωνιστών!

Στον Ολυμπιακό προχωρούν έτσι κάτι που πιστεύουν πως θα μείνει στην ιστορία και που θα αγαπηθεί από το φίλαθλο κοινό της ομάδας. Μια ταινία που θα συγκινεί και τους παλιούς, αλλά και θα δείχνει με ένα άλλο τρόπο στους νεαρότερους, τι εστί Ολυμπιακός και ένας αιώνας ζωής!