Ολυμπιακός: Πάει για τρεις στόπερ σε 48 ώρες!

Ολυμπιακός

i

©Intime

Ολυμπιακός: Πάει για τρεις στόπερ σε 48 ώρες!

Διονύσης Βερβελές 11:02 - 24.01.2024 / Ανανεώθηκε: 11:02 - 24.01.2024

Περιμένει το «οκ» του Αμπέι, τον Κάρμο από την Πόρτο και τον Ερνάντες να μπει αεροπλάνο…

Ολοκληρώνει ο Ολυμπιακός, όπως όλα δείχνουν, την απόκτηση του Νέλσον Αμπέι. Ο Άγγλος κεντρικός αμυντικός έχει έρθει στη χώρα μας τα τελευταία 24ωρα, μίλησε με τους ανθρώπους των «ερυθρόλευκων» και πλέον φαίνεται πως είναι έτοιμος να υπογράψει το συμβόλαιό του με την ομάδα.

Δεν αποκλείεται μάλιστα κάτι τέτοιο να γίνει ακόμη και σήμερα, έτσι ώστε να τελειώσει και αυτό το θέμα και να τεθεί στη διάθεση του Κάρλος Καρβαλιάλ ενόψει της συνέχειας.

Μία περίπτωση για το μέλλον

Ο Αμπέι μπορεί να προέρχεται από μία ομάδα μικρής κατηγορίας της Αγγλίας και συγκεκριμένα από τη Ρέντινγκ η οποία αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία της χώρας, όμως από την άλλη είναι από τους πολλά υποσχόμενους ποδοσφαιριστές του νησιού. Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε πως παρά το γεγονός πως παίζει στην τρίτη κατηγορία, αποτελεί μέλος της εθνικής Αγγλίας Κ20.

Ο Ολυμπιακός έχει πάρει τις πληροφορίες που ήθελε από το δίκτυο που έχει στην Αγγλία τα τελευταία χρόνια, δηλαδή μέσω της Νότιγχαμ Φόρεστ. Αυτό που αναφέρει το... σκάουτινγκ ριπόρτ για τον Αμπέι, είναι πως πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με αρκετό μέλλον μπροστά του και αποτελεί ένα πρότζεκτ ετών για την ομάδα του Πειραιά.

Παίρνει σειρά ο βασικός

Όπως τονίσαμε, ο Αμπέι είναι παίκτης για το μέλλον. Σίγουρα αυτό δε σημαίνει πως αν αξίζει και μπορεί να ανταποκριθεί δεν θα μπει να παίξει και τώρα. Όμως το πλάνο των «ερυθρόλευκων» είναι να αποκτηθεί κάποιος αμυντικός με εμπειρία.

Οριστικό: Με κόσμο στην Τούμπα το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:35 - 23.01.2024

Οριστικό: Με κόσμο στην Τούμπα το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός!

Η Super League γνωστοποίησε το πρόγραμμα των αναμετρήσεων από την 22η έως και την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Με παρουσία κόσμου, θα διεξαχθεί οριστικά το μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας, ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό.

Σήμερα ωστόσο φαίνεται πως θα έχουμε τις εξελίξεις και με τον βασικό ή… βασικούς για την ακρίβεια. Ο χρόνος τελειώνει για την περίπτωση του Κάρμο και σήμερα στον Πειραιά περιμένουν το «οκ» της Πόρτο για να έρθει ο παίκτης και να ενταχθεί στους «ερυθρόλευκους». Όσον αφορά στον Γκαστόν Ερνάντες, οι Αργεντίνοι επισημαίνουν πως θα είναι εδώ την Παρασκευή, αλλά δεν αποκλείεται κάτι τέτοιο να συμβεί την Πέμπτη.

Συμπέρασμα; Είναι πολύ πιθανό το σενάριο μέσα σε 48 ώρες ο Ολυμπιακός να αποκτήσει τρεις στόπερ!