Η περίπτωση απόκτησης επιθετικού, ο Γιόβετιτς και ο Κωστούλας

Γιόβετιτς

i

©Intime

Η περίπτωση απόκτησης επιθετικού, ο Γιόβετιτς και ο Κωστούλας

Διονύσης Βερβελές 09:06 - 24.01.2024 / Ανανεώθηκε: 09:06 - 24.01.2024

Τι συμβαίνει με τον Μαυροβούνιο φορ και η λίστα με τους επιθετικούς…

Τις τελευταίες ημέρες ακούγεται όλο και πιο έντονα πως ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση και επιθετικού. Αυτό έχει να κάνει και με το γεγονός πως φαίνεται ότι ο Κάρλος Καρβαλιάλ δεν έχει και τόσο στα πλάνα του τον Στέβαν Γιόβετιτς

Τον έχει χρησιμοποιήσει ελάχιστα τον έμπειρο φορ ο Πορτογάλος τεχνικός, ιδιαίτερα τώρα που ο Ολυμπιακός έχει ξεκάθαρα θέμα στην επίθεση από τη στιγμή που ο Ελ Κααμπί λείπει στο Κόπα Άφρικα και ο Ελ Αραμπί είναι τραυματίας. Οπότε ο Γιόβετιτς θα ήταν μία πολύ καλή λύση για να δώσει βοήθειες στον νεοφερμένο Ναβάρο.

Παρόλα αυτά όμως ο Κάρλος Καρβαλιάλ τον έχει χρησιμοποιήσει ελάχιστα και αυτό είναι που φέρνει σκέψεις για τη συνέχεια της παρουσίας του Μαυροβούνιου στους «ερυθρόλευκους». Είναι άλλωστε και αυτό το οποίο φτάνει από τη Σερβία, πως η Παρτιζάν ενδιαφέρεται έντονα για την απόκτηση του Γιόβετιτς, όμως για την ώρα δεν έχει υπάρξει κάτι οριστικό.

Οι Τούρκοι και ο Μπακαμπού

Έτσι έχουν πλέον βγει στη δημοσιότητα και αρκετά ονόματα και για τη θέση του επιθετικού, χωρίς όμως να υπάρχει κάποια ιδιαίτερη κινητικότητα όπως τουλάχιστον παρατηρείται για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού. Μάλιστα οι Τούρκοι επανέφεραν ξανά τον Ολυμπιακό στην περίπτωση του Σέντρικ Μπακαμπού. 

Από τη στιγμή που βγήκε ότι ο επιθετικός από το Κονγκό δε θα συνεχίσει στη Γαλατάσαραϊ, οι Τούρκοι τον έχουν «στείλει» στον Παναθηναϊκό και αργά το βράδυ της Τρίτης έγραψαν και για τον Ολυμπιακό. Να σημειωθεί, πάντως, πως ο έμπειρος φορ αυτήν την περίοδο λείπει με την ομάδα της χώρας του στο Κόπα Άφρικα.

Τι γίνεται με Κωστούλα

Από εκεί και πέρα δεν θα πρέπει να ξεχνά κανείς πως ο Ιανουάριος έχει σχεδόν φύγει, κάτι το οποίο σημαίνει πως πλέον σε λίγο καιρό θα είναι πίσω στην Ελλάδα και ο Ελ Κααμπί. Ο φορ των «ερυθρόλευκων» λείπει με το Μαρόκο για το Κόπα Άφρικα, αλλά πλησιάζει η ημέρα που θα γυρίσει από τις υποχρεώσεις της Εθνικής του ομάδας.

Κάτι το οποίο σημαίνει πως ο Κάρλος Καρβαλιάλ θα έχει άλλη μία προσθήκη στην επιθετική του γραμμή. Ο Ελ Αραμπί είναι τραυματίας και παραμένει άγνωστη η ημέρα επιστροφής του, ενώ φυσικά υπάρχει και ο νεοφερμένος Ναβάρο.

Πέραν της περίπτωσης του Γιόβετιτς, που σε λίγες ημέρες θα φανεί αν θα υπάρξει κάποια εξέλιξη, μην ξεχνά κανείς πως στον Ολυμπιακό υπάρχει και ο Μπάμπης Κωστούλας. Ο μόλις 17χρονος επιθετικός ξεχωρίζει με τις εμφανίσεις του και στη δεύτερη ομάδα των «ερυθρόλευκων» στο πρωτάθλημα της Super League 2. Αυτό είναι κάτι που δεν περνά απαρατήρητο και στον Ολυμπιακό όλο και πλησιάζει η σκέψη να δοθεί η ευκαιρία στον μικρό και στην πρώτη ομάδα.

Τόσα κόστισε στον Ολυμπιακό ο Γκαστόν Ερναντές - Η Νότιγχαμ Φόρεστ και τα μπόνους
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:12 - 23.01.2024

Τόσα κόστισε στον Ολυμπιακό ο Γκαστόν Ερναντές - Η Νότιγχαμ Φόρεστ και τα μπόνους

Τις λεπτομέρειες για τη μεταγραφή του Γκαστόν Ερναντές στον Ολυμπιακό αποκάλυψε το μέσο της Αργεντινής «Ole», κάνοντας γνωστό το ποσό που θα πληρώσουν οι Πειραιώτες στη Σαν Λορένζο.

Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως με τον νεαρό φορ ο Ολυμπιακός έχει προχωρήσει και σε πρόωρη ανανέωση συμβολαίου, δείχνοντας και στον ίδιο πως τον πιστεύει αρκετά