Τέλος από τον Ολυμπιακό ο Γκάρι Ροντρίγκες!
i

© Intime

Τέλος από τον Ολυμπιακό ο Γκάρι Ροντρίγκες!

Αποχαιρέτησε τους «ερυθρόλευκους» ο εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι…

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί και τυπικά ο Γκάρι Ροντρίγκες. Ο εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι, δεσμευόταν με συμβόλαιο και μάλιστα με εξαιρετικές αποδοχές, ωστόσο δεν ήταν στα πλάνα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ για τη νέα σεζόν. Είχε πάρει το μήνυμα για να βρει ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του, τόσο καιρό ψαχνόταν, ωστόσο σήμερα ήρθε το τέλος του από τον Ολυμπιακό και τυπικά.

Στην Ανκαραγκούτσου οδηγείται ο Γκάρι

Λίγο μετά το διαζύγιο με τους «ερυθρόλευκους», ο Γκάρι Ροντρίγκες έσπευσε να ευχαριστήσει μέσω των λογαριασμών του στα social media. «Σε ευχαριστώ πολύ για όλα Ολυμπιακέ…», ήταν το μήνυμα του Ροντρίγκες, που δεν μπόρεσε ουσιαστικά να κερδίσει το στοίχημα λόγω της επιρρέπειας στους τραυματισμούς του. Δεν τον βοήθησαν να έχει διάρκεια, παρότι σε κάποια ματς έδωσε λύσεις και έτσι βγήκε εκτός κάδρου για τη συνέχεια.

Ο Γκάρι Ροντρίγκες τις τελευταίες ημέρες, ήταν σε συζητήσεις με ομάδες της Τουρκίας, για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Έπρεπε, όμως, τα βήματα να γίνουν ένα-ένα. Πρώτα η λύση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό και στη συνέχεια η επόμενη ομάδα. Αυτή, σύμφωνα με τους Τούρκους, θα είναι η Ανκαραγκούτσου.