Μία «γεμάτη» ημέρα με Ολυμπιακό

Ελ Κααμπί

i

Ελ Κααμπί/©Intime

Μία «γεμάτη» ημέρα με Ολυμπιακό

Διονύσης Βερβελές 08:58 - 28.02.2024 / Ανανεώθηκε: 08:58 - 28.02.2024

Δεν είναι μόνο το ματς που έχει ο Ολυμπιακός στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό…

Εμβόλιμη αγωνιστική έχει σήμερα στο πρωτάθλημα της Super League και ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Δεν είναι όμως μόνο αυτό το παιχνίδι που έχουν οι «ερυθρόλευκοι» στη Superleague, υπάρχει άλλο ένα ματς και μάλιστα συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον για τον κόσμο και το σύλλογο γενικότερα.

Ο λόγος για το παιχνίδι που έχουν οι Νέοι του Ολυμπιακού με τη Λανς σήμερα στις 15:00 στο Καραϊσκάκη, για τη φάση των «16» του Youth League. Δεν είναι ένα απλό ματς, ο Ολυμπιακός έχει την ευκαιρία να γράψει ιστορία σε επίπεδο ακαδημίας, καθώς καμία άλλη ελληνική ομάδα δεν έχει φτάσει μέχρι τώρα στα προημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Πάλι άλλη μία φορά είχαν βρεθεί οι «ερυθρόλευκοι» στους «16» του Youth League, αλλά είχαν αποκλειστεί στα πέναλτι εκτός έδρας σε ματς νοκ άουτ από τη Σαχτάρ, ενώ στους «16» ήταν και στη διοργάνωση του Nextgen Series όταν είχαν παίξει επίσης σε νοκ άουτ ματς με την Άστον Βίλα στην Αγγλία και είχαν ηττηθεί με 1-0.

Τώρα παίζουν για πρώτη φορά στο γήπεδό τους οι Πειραιώτες και έχουν την ευκαιρία με τον κόσμο στο πλευρό τους να μπορέσουν να πάρουν το σκορ πρόκρισης και να βρεθούν για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου στους «8» της Ευρώπης!

Το επικίνδυνο Αγρίνιο

Από την άλλη η πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού έχει επίσης ένα εξίσου σημαντικό και δύσκολο ματς, αυτό με τον Παναιτωλικό εκτός έδρας. Μπορεί η ομάδα του Αγρινίου να είναι χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα, αλλά από την άλλη είναι από τους επικίνδυνους αντιπάλους του πρωταθλήματος μέσα στο γήπεδό της. Για αυτό και οι «ερυθρόλευκοι» έτσι ώστε να συνεχίσουν τις καλές τους εμφανίσεις, αλλά και τις νίκες στο πρωτάθλημα θα πρέπει να εμφανιστούν απόλυτα συγκεντρωμένοι για να μη χρειαστεί να... τρέχουν στην προτελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Super League.