Το τσεκάρισμα σε όλους τους διεθνείς του Ολυμπιακού

Ελ Κααμπί και Γιόβετιτς

i

© Intime

Το τσεκάρισμα σε όλους τους διεθνείς του Ολυμπιακού

Διονύσης Βερβελές 10:45 - 21.03.2024 / Ανανεώθηκε: 10:46 - 21.03.2024

Έχουν αρκετή δουλειά στο Ρέντη αυτές τις ημέρες…

Ναι μεν υπάρχει αγωνιστική ηρεμία αυτό το διάστημα, όμως, σε όλες τις ομάδες όπως είναι λογικό υπάρχει αρκετή ένταση στη δουλειά και μεγάλος όγκος, έτσι λειτουργεί φυσικά και ο Ολυμπιακός. Ιδιαίτερα κάτι τέτοιες ημέρες που έχουν οι ποδοσφαιριστές υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες, τα πράγματα δεν είναι και τόσο…  ήρεμα όσο μπορεί να νομίζει ο κόσμος.

Από τη μία υπάρχει το άγχος όλου του τεχνικού τιμ και γενικότερα της ομάδας, μην υπάρξει το οποιοδήποτε αγωνιστικό πρόβλημα με τους ποδοσφαιριστές που φεύγουν για τις πατρίδες τους για να παίξουν είτε φιλικά είτε επίσημα ματς με τις Εθνικές. 

Αυτήν τη στιγμή ο Ολυμπιακός έχει εννέα διεθνείς ποδοσφαιριστές, δεν είναι μικρός ο αριθμός και ιδιαίτερα αν αναλογιστεί κανείς πως απ' αυτούς οι έξι είναι από τα βασικά γρανάζια της ομάδας στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις. Συγκεκριμένα, διεθνείς είναι οι Γιόβετιτς, Ελ Κααμπί, Μασούρας, Πασχαλάκης, Ρέτσος, Κάρμο, Καμπράλ, αλλά και οι Τζολάκης, Άμπι οι οποίοι είναι με τις Ελπίδες Ελλάδας και Νέους Αγγλίας αντίστοιχα.

Η δουλειά που έχουν οι «ερυθρόλευκοι» είναι να τσεκάρουν όλους τους παίκτες στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις. Από τη μία προκειμένου να διαπιστώσουν ότι δεν προέκυψε το οποιοδήποτε πρόβλημα τραυματισμού και όλοι είναι να επιστρέψουν υγιείς, αλλά και από την άλλη την αγωνιστική τους κατάσταση. Εάν έπαιξαν αρκετά ή λίγα λεπτά, πως ανταποκρίθηκαν στα ματς που χρησιμοποιήθηκαν και γενικότερα στη φάση που βρίσκεται ο κάθε ποδοσφαιριστής.

Θύρα 7: «Το αφήγημα πρέπει να σταματήσει, ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει τα ίδια δικαιώματα με όλους τους οπαδούς σε όλη την Ευρώπη!»
CONFERENCE LEAGUE

19:06 - 20.03.2024

Θύρα 7: «Το αφήγημα πρέπει να σταματήσει, ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει τα ίδια δικαιώματα με όλους τους οπαδούς σε όλη την Ευρώπη!»

Με ανακοίνωσή της η Θύρα 7 έδειξε τη δυσαρέσκειά της για τα δημοσιεύματα περί μη μετακίνησης των οπαδών του Ολυμπιακού στην Κωνσταντινούπολη για τη ρεβάνς με τη Φενέρ, στο πλαίσιο της φάσης των «8« του Conference League.

Διότι και ο Ολυμπιακός έχει στη συνέχεια αρκετές και σημαντικές αγωνιστικές υποχρεώσεις, οπότε σε καμία περίπτωση δε θα ήθελε η ομάδα να έχει το οποιοδήποτε πρόβλημα. Οπότε καταλαβαίνει κανείς πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν να τσεκάρουν και να δουν αρκετά ματς τις επόμενες ημέρες, έτσι ώστε να έχουν έτοιμη και την αναφορά τους για τον προπονητή της ομάδας, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, να γνωρίζει φυσικά και ο ίδιος την κατάσταση των παικτών που θα έχει στη διάθεσή του στη συνέχεια.

Όταν άλλωστε από τους διεθνείς αρκετοί είναι οι βασικοί, λογικότατο είναι να υπάρχει μεγαλύτερη αγωνία…