Χωρίς Ορτέγκα, με Ιμπόρα, Ρίτσαρντς στη Λεωφόρο

Χωρίς Ορτέγκα, με Ιμπόρα, Ρίτσαρντς στη Λεωφόρο

Διονύσης Βερβελές 22:16 - 18.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:48 - 29.05.2024

Με 21 παίκτες η «ερυθρόλευκη» αποστολή για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό…

Ο Ολυμπιακός με προπόνηση που έγινε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, που θα είναι και ο τελευταίος του φετινού πρωταθλήματος. Οι «ερυθρόλευκοι» του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, θέλουν νίκη ή ισοπαλία, για να εξασφαλίσουν την τρίτη θέση και να μην μπει σε ρίσκο το εισιτήριο της Ευρώπης.

Ο Βάσκος τεχνικός, άφησε εκτός πλάνων του, τον νεαρό Αποστολόπουλο, αλλά και τον Ορτέγκα. Ο Αργεντίνος θα προλάβει τον τελικό του Conference League και του γίνεται και ειδική διαχείριση.

Ο τυχερός φίλαθλος του ΠΑΟΚ, που μετά από πρωτοβουλία του Βαγγέλη Μαρινάκη, θα είναι στον τελικό του Conference League!
CONFERENCE LEAGUE

21:15 - 18.05.2024

Ο τυχερός φίλαθλος του ΠΑΟΚ, που μετά από πρωτοβουλία του Βαγγέλη Μαρινάκη, θα είναι στον τελικό του Conference League!

Ο μικρός φίλος του ΠΑΟΚ, Γιαννάκης, ο οποίος ευχήθηκε στον Κωνσταντή Τζολάκη την κατάκτηση του Europa Conference League, θα δει από κοντά τον τελικό Ολυμπιακός - Φιορεντίνα!

Στην αποστολή, επέστρεψαν τόσο ο Ρίτσαρντς, όσο και ο Ιμπόρα. Αναλυτικά οι 21 παίκτες που είναι στη διάθεση του Μεντιλίμπαρ για τον αγώνα της Λεωφόρου: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Παπαδούδης, Κάρμο, Κίνι, Ροντινέι, Ρίτσαρντς, Άμπι, Ρέτσος, Ντόι, Όρτα, Φορτούνης, Ιμπόρα, Μαρτίνς, Καρβάλιο, Έσε, Ποντένσε, Ελ Κααμπί, Ελ Αραμπί, Μασούρας, Γιόβετιτς.

Εκτός πλάνου είναι φυσικά ο Τσικίνιο, που κόντρα στην ΑΕΚ με την κάρτα που είδε, συμπλήρωσε τρεις κι έτσι θα απουσιάσει από το ντέρμπι των αιωνίων.