Υβριστικά συνθήματα στο «Γ. Καραϊσκάκης» κατά Μητσοτάκη, Τσίπρα, κυβέρνησης και πολιτικών

Το πανό στο «Γ. Καραϊσκάκης»

i

© ΙΝΤΙΜΕ

Υβριστικά συνθήματα στο «Γ. Καραϊσκάκης» κατά Μητσοτάκη, Τσίπρα, κυβέρνησης και πολιτικών

Sportal newsroom 16:52 - 05.03.2023 / Ανανεώθηκε: 17:00 - 05.03.2023

Φουλ επίθεση από τους οπαδούς του Ολυμπιακού σε κυβέρνηση, πρωθυπουργό και γενικότερα στην πολιτική σκηνή κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης κόντρα στον Λεβαδειακό.

Δίχως αμφιβολία η 25η αγωνιστική της Stoiximan Super League διεξάγεται υπό τη σκιά της τραγωδίας στα Τέμπη, που κόστισε τη ζωή σε 57 άτομα, περισσότερα εκ των οποίων σε νεαρή ηλικία και όλο αυτό το κλίμα δεν αφήσει ανεπηρέαστο το φίλαθλο και το οπαδικό κοινό.

Σε αυτό το πλαίσιο, εξαίρεση δεν αποτελούν οι οργανωμένοι φίλοι του Ολυμπιακού, που κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης στο «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στον Λεβαδειακό, φώναξαν συνεχόμενα συνθήματα, μερικά εκ των οποίων υβριστικά, κατά της κυβέρνησης. του Κυριάκου Μητσοτάκη, του Αλέξη Τσίπρα, αλλά και της πολιτικής σκηνής.

Το πιο… ήπιο σύνθημα που ακούστηκε ήταν το «Δολοφόνοι, δολοφόνοι», ενώ στη θύρα 7 υπάρχει και ένα πανό στο οποίο αναγράφεται το μήνυμα: «ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙ ΤΗ ΛΑΛΙΑ ΤΟΥ, ΘΑ ΚΛΑΙΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ».

Υπενθυμίζεται ότι το «Γ. Καραϊσκάκης» δεν είναι το μοναδικό ποδοσφαιρικό γήπεδο το οποίο γίνεται πεδίο διαμαρτυρίας και οξείας κριτικής στα όσα έχουν συμβεί την τελευταία εβδομάδα στη χώρα μας με αφορμή το δυστύχημα στα Τέμπη, καθώς σχεδόν σε όλα τα γήπεδα της χώρας υπήρξαν αντιδράσεις.

Πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί τα όσα σκηνικά συνέβησαν πριν από το τζάμπολ του αγώνα ανάμεσα στον Ιωνικό και την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα της Α1, με τον παρατηρητή της αναμέτρησης να ζητά να κατέβει ένα πανό, στο οποίο δεν εμπεριείχε τίποτα το υβριστικό, με τον αρχηγό των γηπεδούχων να αντιδρά και να απαιτεί από τους οπαδούς της ομάδας του να μην το κατεβάσουν, διαφωνώντας με την οδηγία του παρατηρητή.