Παίκτης της Μπόντο Γκλιμτ ο Ελαμπντελαουί
i

Ομάρ Ελαμπντελαουί / © Bodo Glimt

Παίκτης της Μπόντο Γκλιμτ ο Ελαμπντελαουί

Πάνος Μαλακτάρης • 19:12 - 02.12.2022 / Ανανεώθηκε: 15:57 - 28.04.2023

Όπως αναφέρουν Νορβηγικά μέσα, επήλθε οριστική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Με μια συνέντευξη τύπου οι ιθύνοντες της νορβηγικής ομάδας ανακοίνωσαν πως ο 30χρονος υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «κιτρινόμαυρους».

Ο ίδιος δήλωσε επί του θέματος: «Έχω παίξει στο εξωτερικό για 15 χρόνια. Πλέον έχω σύζυγο και τρία παιδιά και αποφασίσαμε από κοινού πως είχε έρθει η ώρα της επιστροφής, μια ισχυρή επιθυμία όλης της οικογένειας. Παράλληλα με την επιστροφή μου στη Νορβηγία, ήθελα να ενσωματωθώ στην καλύτερη ομάδα της χώρας. Παρότι δεν είναι στο Όσλο, ήταν σημαντικό γαι εμένα να υπογράψω στο κατά τη γνώμη μου καλύτερο κλαμπ της Νορβηγίας».

Ενώ συνέχισε: «Τα κατορθώματα εδώ είναι απλά και ξεκάθαρα. Ο τρόπος που δουλεύουν. Υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες εδώ, πολλοί που ξέρω από την εθνική ομάδα, καθώε και ένας προπονητής με τον οποίον έχω μιλήσει πολύ. Μου έχει μιλήσει για το όραμά του και μου δίνει κίνητρο το να μιλάω μαζί του».

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Χάβαρντ Σακαρίασεν ανέφερε πως παρακολουθούν τον Ελαμπντελαουί από τον Σεπτέμβριο, ενώ τον τελευταίο μήνα άρχισαν να κινούνται πιο μεθοδικά για την απόκτησή του.

Ο πρώην παίκτης-μεταξύ άλλων- και του Ολυμπιακού ήταν χωρίς ομάδα από όταν έλυσε νωρίτερα μέσα στη χρονιά το συμβόλαιό του με την Γαλατάσαράι. Παράλληλα, έρχεται να καλύψει ιδανικά το κενό που δείχνει να αφήνει ο Αλφόνς Σάμπστεντ, ο οποίος πολύ δύσκολα θα ανανεώσει το συμβόλαιό του που λήγει στο τέλος του 2022.