Απίθανο: Οπαδός «συνελήφθη» on camera να καπνίζει… παράνομο τσιγάρο και προσπάθησε άρον-άρον να το κρύψει (vid)

Απίθανο: Οπαδός «συνελήφθη» on camera να καπνίζει… παράνομο τσιγάρο και προσπάθησε άρον-άρον να το κρύψει (vid)

Sportal newsroom 12:13 - 15.04.2023 / Ανανεώθηκε: 12:36 - 15.04.2023

Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες, συμβαίνει και στις κορυφαίες ευρωπαϊκές διοργανώσεις…

Μπορεί τα μέτρα ασφαλείας σε ένα γήπεδο της Γερμανίας και ειδικότερα σε μια διοργάνωση του Europa League να θεωρούνται έως και «δρακόντεια» σε μερικές περιπτώσεις, αλλά αποδεικνύεται ότι κάθε είδους ευτράπελα μπορούν να συμβούν οπουδήποτε.

Ο λόγος για την αναμέτρηση της Μπάγερ Λεβερκούζεν κόντρα στην Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ για την προημιτελική φάση του Europa League, η οποία ολοκληρώθηκε στο 1-1, δίνοντας μεγάλο ενδιαφέρον στο δεύτερο παιχνίδι.

Ο Ελληνας γιατρός που «σώζει» τη Γιουβέντους!
EUROPA LEAGUE

15:45 - 14.04.2023

Ο Ελληνας γιατρός που «σώζει» τη Γιουβέντους!

Στην αναμέτρηση Γιουβέντους - Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ο Βόιτσεχ Σέζνι αποχώρησε από το γήπεδο μετά την αδιαθεσία που ένιωσε. Στο πλάι του βρισκόταν ένας Έλληνας, ο οποίος έχει ως καθήκον να «σώζει» την ομάδα της Ιταλίας...

Ωστόσο, το πραγματικά ενδιαφέρον περιστατικό έως και ξεκαρδιστικό, συνέβη στο 12’ του αγώνα, όταν ο τηλεοπτικός φακός έκανε μια… βόλτα στις εξέδρες του γηπέδου της Μπάγερ Λεβερκούζεν και εκεί «συνέλαβε» έναν θεριακλή οπαδό.

Συγκεκριμένα, ο φίλος -πιθανότατα- της Σεν Ζιλουάζ, αφού διακρίνονται γύρω του οπαδοί του βελγικού συλλόγου, φαίνεται να καπνίζει ένα παράνομο τσιγάρο και μάλιστα από την αντίδρασή του «καρφώνεται» για την παρανομία του.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μόλις αντιλαμβάνεται ότι τον παρακολουθεί η κάμερα και ο τηλεοπτικός δέκτης, σχεδόν τρομοκρατείται και προσπαθεί να κρύψει το ένοχο στοιχείο και το πετάει. Στη συνέχεια προσπάθησε να το παίξει και άνετος, αλλά το κακό μάλλον είχε ήδη γίνει.

Δείτε το περιστατικό: