Οριστικό: «Έκλεισε» Ραμόν ο Ολυμπιακός, έρχεται στην Ελλάδα ο Βραζιλιάνος - Στο 1,5 εκατ. το deal
i

Buda Mendes/Getty Images

Οριστικό: «Έκλεισε» Ραμόν ο Ολυμπιακός, έρχεται στην Ελλάδα ο Βραζιλιάνος - Στο 1,5 εκατ. το deal

Διονύσης Βερβελές 23:37 - 18.01.2023 / Ανανεώθηκε: 23:51 - 18.01.2023

Ο Ολυμπιακός έδωσε χέρια με τη Φλαμένγκο για την απόκτηση του Ραμόν Ράμος Λίμα και ο Βραζιλιάνος «πετάει» για Ελλάδα, προεκιμένου να πέσουν οι υπογραφές.

Νέο μεταγραφικό χτύπημα από τον Ολυμπιακό! Οι «ερυθρόλευκοι» ήρθαν σε συμφωνία με τη Φλαμένγκο για την απόκτηση του Ραμόν Ράμος Λίμα.

Είναι γνωστό πως οι Πειραιώτες βρισκόντουσαν στην αναζήτηση ενός αριστερού οπισθοφύλακα και φαίνεται πως βρήκαν αυτό που έψαχναν στο πρόσωπο του 21χρονου άσου.

Πρόκειται για deal αξίας 1,5 εκατ. ευρώ, με τον Ολυμπιακό να αποκτά το 70% των δικαιωμάτων του νεαρού μπακ, που ήταν συμπαίκτης του Ροντινέι στην ομάδα του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Ο Βραζιλιάνος άσος αύριο (19/1) θα πατήσει Ελλάδα, προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους», το οποίο θα είναι μεγάλης διάρκειας. Συγκεκριμένα, 4,5 ετών!

Ο Ραμόν αγωνίστηκε ως δανεικός με τη φανέλα της Μπραγκαντίνο, ομάδα της Red Bull, την περσινή σεζόν, καταγράφοντας 19 συμμετοχές. Επέστρεψε στη Φλαμένγκο και ήταν βασικός στο πρώτο ματς του 2023 και τη νίκη με σκορ 1-0 επί της Άουνταξ.

Συνολικά έχει αγωνιστεί 33 φορές με την ομάδα του Ρίο ντε Τζανέιρο, ενώ έχει κληθεί στην εθνική Βραζιλίας U20, δίχως πάντως να αγωνιστεί σε επίσημο ματς.