Όρτα: «Δύσκολα ανατρέπεται το σκορ»
i

©intime

Όρτα: «Δύσκολα ανατρέπεται το σκορ»

Δημήτρης Χούπης 22:28 - 07.03.2024

Ο Αντρέ Όρτα μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τη Μακάπι Τελ Αβίβ, σχολίασε ότι είναι δύσκολο να ανατρέψει το σκορ στη ρεβάνς, ενώ στη συνέχεια ανέφερε πως το μυαλό των «ερυθρολεύκων» πλέον είναι στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την ερχόμενη Κυριακή (10/3).

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 1-4 από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στη φάση των «16» του Conference League.

Μετά το παιχνίδι ο Αντρέ Όρτα σχολίασε πως οι «ερυθρόλευκοι» δύσκολα θα ανατρέψουν το σκορ στη Σερβία, ενώ στη συνέχεια ανέφερε πως το μυαλό των παικτών είναι στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την ερχόμενη Κυριακή (10/3).

Αναλυτικά όσα είπε:

«Μπήκαμε πολύ άσχημα, δεχθήκαμε 2 γκολ γρήγορα, Είχαμε χρόνο και βγήκαμε στην επίθεση, ήμασταν απρόσεκτοι και δεχθήκαμε το τρίτο γκολ. Στο 2ο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί, αλλά μόλις ήρθε το 4ο ήταν πολύ δύσκολο να το δεχτούμε. Είναι πολύ δύσκολο να ανατρέψουμε το σκορ αλλά πρώτα κοιτάμε το ντέρμπι της Κυριακής. Είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο ντέρμπι για να κυνηγήσουμε το πρωτάθλημα, έχουμε καλύψει μια μεγάλη διαφορά, ξέρουμε πως είναι μεγάλη ευκαιρία».