Όρτα: «Ο Ρόνι Λόπες μου είπε πολύ ωραία πράγματα σχετικά με τον σύλλογο»

Ο Αντρέ Όρτα

i

© Intime

Όρτα: «Ο Ρόνι Λόπες μου είπε πολύ ωραία πράγματα σχετικά με τον σύλλογο»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:36 - 20.01.2024 / Ανανεώθηκε: 20:36 - 20.01.2024

Τις πρώτες τους δηλώσεις παραχώρησαν οι Αντρέ Όρτα και Τσικίνιο, μετά την ανακοίνωσή τους από την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Τις πρώτες του δηλώσεις παραχώρησε ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού ο Αντρέ Όρτα, ο οποίος στάθηκε στους παίκτες με τους οποίους μίλησε πριν έρθει στην ομάδα. Παράλληλα, ο ίδιος μίλησε για τις φιλοδοξίες του με τα «ερυθρόλευκα». 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Όρτα: 

«Όταν άκουσα για την προοπτική του Ολυμπιακού, σκέφτηκα ότι ένας μεγάλος σύλλογος με μεγάλη παράδοση και ιστορία. Πείστηκα αμέσως, καθώς είναι ένα κλαμπ με μεγάλη ιστορία. Είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος της Ελλάδας και νομίζω πως οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής θα ονειρευόταν να εκπροσωπήσει μία ομάδα με τόσες φιλοδοξίες, τόση ιστορία και τέτοιους υποστηρικτές. 

Είμαι εδώ έτοιμος για να δουλέψω και να βοηθήσω τον σύλλογο. Έχω πολλούς φίλους που αγωνίστηκαν στον Ολυμπιακό, αρκετούς Πορτογάλους. Ένας από αυτούς είναι ο Ρόνι Λόπες, ο οποίος μου είπε πολύ ωραία πράγματα σχετικά με τον σύλλογο. Ότι είναι ένα τεράστιο κλαμπ, με μεγάλη ιστορία και τεράστια ευθύνη.

Αυτό μου αρέσει πολύ, μία ομάδα που παλεύει για τίτλους. Μου αρέσει να κερδίζω και αυτός είναι ο λόγος που βρίσκομαι εδώ. Έχω ακούσει μόνο καλά πράγματα και είμαι εδώ για να ζήσω αυτή την όμορφη εμπειρία».

Τσικίνιο: «Είμαι στον μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας»

Δηλώσεις παραχώρησε και ο Τσικίνιο, ο οποίος υποστήριξε πως ήρθε στον κορυφαίο σύλλογο της Ελλάδας. Την ίδια ώρα εξέφρασε την επιθυμία να βοηθήσει την ομάδα, προκειμένου εκείνη να κατακτήσει τρόπαια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τσικίνιο:

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι σε έναν μεγάλο σύλλογο, τον μεγαλύτερο της Ελλάδας. Ελπίζω η παρουσία μου να βοηθήσει την ομάδα στο να κατακτήσουμε μεγάλα πράγματα. Όπως είπα, βρίσκομαι στον μεγαλύτερο ελληνικό σύλλογο. Μου έχουν πει πολλά για τους οπαδούς του Ολυμπιακού, οι οποίοι είναι γεμάτοι με πάθος.

Ξέρω πως είναι ένας μεγάλος σύλλογος και είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ. Έχω μιλήσει με κάποιους ποδοσφαιριστές που πέρασαν εδώ, κάποιους Πορτογάλους. Μου είπαν πολύ καλά πράγματα για τον σύλλογο και για την πόλη και ήταν πολύ ευτυχισμένοι εδώ.

Μου αρέσει να παίζω στις θέσεις 10 και 8. Είναι οι θέσεις στις οποίες νιώθω πιο άνετα και μπορώ να έχω καλύτερη απόδοση. Είμαι διαθέσιμος για να παίξω οπουδήποτε με χρειάζεται ο Ολυμπιακός. Ελπίζω να κερδίσω πολλούς τίτλος με τον Ολυμπιακό. Θα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, πάντα μέσα και έξω από το γήπεδο.

Θέλω να πω στους οπαδούς ότι θα δίνω τα πάντα με επαγγελματισμό»