Ουάρντα: «Σε ευχαριστώ για αυτήν την ευκαιρία, μεγάλε Πάμπλο»

Ουάρντα - Γκαρσία

i

© Intime

Ουάρντα: «Σε ευχαριστώ για αυτήν την ευκαιρία, μεγάλε Πάμπλο»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 13:56 - 04.05.2024 / Ανανεώθηκε: 07:53 - 18.05.2024

Λίγες ώρες μετά την αποχώρησή του από τον Πανσερραϊκό, ο Αμρ Ουάρντα θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια τον Πάμπλο Γκαρσία.

Παρελθόν και επίσημα αποτελεί ο Αμρ Ουάρντα από τον Πανσερραϊκό, με την ομάδα να ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Αιγύπτιο ποδοσφαιριστή. Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση, το «διαζύγιο» αφορά προσωπικούς λόγους, τους οποίους επικαλέστηκε ο ίδιος.

Όταν στον Αλαφούζο το 2012 είχε προταθεί το... Τριφύλλι με δύο κοτσανάκια
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

08:39 - 04.05.2024

Όταν στον Αλαφούζο το 2012 είχε προταθεί το... Τριφύλλι με δύο κοτσανάκια

Ο Γιάννης Αλαφούζος θυμήθηκε την εισήγηση του Ανδρέα Βγενόπουλου το 2012 για την αντιμετώπιση των χρεών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και το Sportal.gr αποκαλύπτει μία απίστευτη πρόταση που είχε συζητηθεί σε συνεδρίαση του ΔΣ τον Μάρτη εκείνης της χρονιάς: την τροποποίηση του εμβλήματος του Συλλόγου!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανσερραϊκός:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ανακοινώνει την πρόωρη κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Αμρ Ουάρντα, ο οποίος αποχωρεί από την ομάδα μας για προσωπικούς λόγους πριν την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της.

Ο Αιγύπτιος εντάχθηκε στην ομάδα μας τον Ιανουάριο και προσέφερε τα μέγιστα στην επίτευξη του στόχου της παραμονής με 17 συμμετοχές, 5 γκολ και 3 ασίστ στην Super League. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Λίγες ώρες μετά την αποχώρησή του από τον σύλλογο των Σερρών, ο Ουάρντα θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια μέσα από τα social media τον Πάμπλο Γκαρσία.

«Σε ευχαριστώ για όλα μεγάλε Πάμπλο. Σε ευχαριστώ για αυτήν την ευκαιρία», έγραψε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί πως συνολικά με τη φανέλα των «Λιονταριών», ο Ουάρντα μέτρησε πέντε γκολ και τέσσερις ασίστ σε 20 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.