Η καρτέλα του Ουάρντα στο Transfermarkt έγινε αντικείμενο χλευασμού στη δημοφιλέστερη χιουμοριστική σελίδα ποδοσφαίρου

Αμρ Ουάρντα

i

©intime

Η καρτέλα του Ουάρντα στο Transfermarkt έγινε αντικείμενο χλευασμού στη δημοφιλέστερη χιουμοριστική σελίδα ποδοσφαίρου

Sportal newsroom 17:38 - 12.09.2023

Το καλοκαίρι για τον Αμρ Ουάρντα δεν ήταν και το καλύτερο, αφού ο Αιγύπτιος άλλαξε τρεις ομάδες μέσα έναν μήνα, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από την πιο χιουμοριστική δημοφιλή σελίδα ποδοσφαίρου.

Ο Αμρ Ουάρντα μπορεί να πει κανείς ότι ήταν ένα από τα πρόσωπα του καλοκαιριού στην Ελλάδα. αφού ο Αιγύπτιους κατάφερε να τραβήξει πολλές φορές τα βλέμματα πάνω του. Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ μέσα στο καλοκαίρι ήρθε κοντά σε πολλές ομάδες, συμφώνησε με άλλες, ωστόσο μόνο... σε αυτές δεν έκατσε. 

Πιο αναλυτικά άλλαξε τρεις ομάδες μέσα σε έναν μήνα, κάτι που προφανώς δεν πέρασε απαρατήρητο από την πιο δημοφιλή χιουμοριστική σελίδα ποδοσφαίρου το Troll Football. Το οποίο χλεύασε την κάρτα του στο transfermarkt, κυκλώνοντας τις ημερομηνίες που υπέγραψε στην κάθε ομάδα. 

Αρχικά στις 11 Αυγούστου είχε δώσει τα χέρια με τη Ράζα Καζαμπλάνκα, στις 24 του ίδιου μήνα συμφώνησε με τη Δόξα Κατωκοπιάς, ενώ στις 9 Σεπτεμβρίου συμφώνησε στη Φάρκο, στην οποία παραμένει. Μέχρι στιγμής δηλαδή. 

Την είδηση ότι ο πρώην παίκτης του Ατρομήτου και του Παναιτωλικού θα αγωνιστεί στην αιγυπτιακή ομάδα, την έκανε ο πατέρας του, ο οποίος μιλώντας στη σελίδα FilGoal.com, δήλωσε: «Ο Αμρ Ουάρντα θα ξεκινήσει προπονήσεις με τη Φάρκο αύριο. 

Ο γιος μου έλαβε τρεις προσφορές από συλλόγους της Αιγυπτιακής Λίγκας, συμπεριλαμβανομένης της Αλ Ιτιχάντ της Αλεξάνδρειας, αλλά η οικονομική προσφορά από την Φάρκο ήταν η καλύτερη και τα δύο μέρη συμφώνησαν πριν από περίπου πέντε ημέρες», ήταν τα λόγια του, τονίζοντας μάλιστα πως έχει ο Ουάρντα έχει υπογράψει συμβόλαιο ενός έτους με τη Φάρκο.