Ούτε η Παρί, ούτε η Ρεάλ, αυτή είναι η ομάδα με τους περισσότερους παίκτες στον τελικό
i

Ραμπιό και Γκριεζμάν/©Intime

Ούτε η Παρί, ούτε η Ρεάλ, αυτή είναι η ομάδα με τους περισσότερους παίκτες στον τελικό

Κώστας Τόπας 08:35 - 17.12.2022

Η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι η ομάδα που έχει τους περισσότερους εκπροσώπους στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, μεταξύ Αργεντινής και Γαλλίας.

Ο μεγάλος τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ πλησιάζει. Η εθνική Αργεντινής θα αντιμετωπίσει τη Γαλλία την Κυριακή στο στάδιο «Λουσαΐλ», με στόχο την κατάκτηση του τροπαίου. Ποια είναι η ομάδα που θα έχει τους περισσότερους παίκτες σε αυτόν τον καθοριστικό αγώνα;

Η απάντηση είναι η Ατλέτικο Μαδρίτης του Ντιέγκο Σιμεόνε. Οι «ροχιμπλάνκος» έχουν τέσσερις παίκτες που θα βρίσκονται στον τελικό της Κυριακής (18/12, 17:00). Συγκεκριμένα τους Αργεντινούς Ροντρίγκο Ντε Πολ, Ναουέλ Μολίνα, Άνχελ Κορέα και τον Γάλλο, Αντουάν Γκριεζμάν.

Από την άλλη, η Γιουβέντους (Ανχελ Ντι Μαρία, Λεάντρο Παρέδες και Αντριέν Ραμπιό), η Σεβίλλη (Μάρκος ΑΚούνια, Γκονσάλο Μοντιέλ και Πάπου Γκόμες) και η Μπάγερν Μονάχου (Μπένζαμιν Παβάρ, Νταγιούτ Ουπαμεκανό και Κίνγκλεϊ Κομάν) είναι οι σύλλογοι που ακολουθούν με τους περισσότερους εκπροσώπους στον τελικό.

Ο ιδιοκτήτης του ελληνικού εστιατορίου που έφαγε ο Ντε Πολ στο SPORTAL (vid)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

13:58 - 16.12.2022

Ο ιδιοκτήτης του ελληνικού εστιατορίου που έφαγε ο Ντε Πολ στο SPORTAL (vid)

Ο ιδιοκτήτης του ελληνικού εστιατορίου «Μάνος», περιέγραψε στο SPORTAL όλα όσα έγιναν κατά την επίσκεψη του Ρορντίγκο Ντε Πολ στο εστιατόριο του. Το χταποδάκι, η αστακομακαρονάδα και η επιθυμία του για τον Λιονέλ Μέσι να δοκιμάσει ελληνική κουζίνα.

Φυσικά η Παρί Σεν Ζερμέν ακολουθεί έχοντας δύο παίκτες της: Τους Λιονέλ Μέσι και Κιλιάν Εμπαπέ, η Τότεναμ τους Κρίστιαν Ρομέρο και Ούγκο Γιορίς, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τους Λισάντρο Μαρτίνεθ και Ραφαέλ Βαράν, η Μίλαν τους Τέο Ερνάντες και Ολιβιέ Ζιρού, η Μπαρτσελόνα τους Ουσμάν Ντεμπελέ και Ζυλ Κουντέ, η Μονακό τους Αξέλ Ντασί και Γιουσούφ Φοφάνα, η Μαρσέιγ τους Τζόρνταν Βερετού και Ματέο Γκεντουζί, η Μπέτις τους Γκουίντο Ροντρίγκες και Ζερμάν Πεζέλα, η Βιγιαρεάλ τους Χερόνιμο Ρούλι και Χουάν Φόϊθ, η Μπενφίκα τους Ένζο Φερνάντες και Νικολάς Οταμέντι και η Ρεάλ Μαδρίτης τους Εντουάρντο Καμαβινγκά και Ορελιέν Τσουαμενί.