Ούτε να τον κοιτάξει: Ο Κριστιάνο στράβωσε τη μούρη του στη χειραψία του Σάντος (vid)
i

Κριστιάνο Ρονάλντο και Φερνάντο Σάντος/ printscreen

Ούτε να τον κοιτάξει: Ο Κριστιάνο στράβωσε τη μούρη του στη χειραψία του Σάντος (vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 10:30 - 07.12.2022 / Ανανεώθηκε: 10:37 - 07.12.2022

Ο Φερνάντο Σάντος αποφάσισε να αφήσει εκτός αρχικής ενδεκάδας τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο ματς με την Ελβετία. Μία επιλογή που μάλλον δεν άρεσε και πολύ στον 37χρονο σταρ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έμεινε στον πάγκο για πρώτη φορά στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο στο ματς με την Ελβετία. Ο Φερνάντο Σάντος δήλωσε για αυτή του την επιλογή: «Οι αλλαγές ήταν βάσει στρατηγικής. Όλοι οι παίκτες είναι διαφορετικοί. Έβαλα επίσης τους Ντιόγκο Νταλότ και Ραφαέλ Γκερέιρο, όμως ο Ζοάο Κανσέλο είναι επίσης εκπληκτικός παίκτης. Ήταν αυτό που θεώρησα ότι θα χρειαστούμε γι' αυτό το παιχνίδι κόντρα στην Ελβετία».

Ο αντικαταστάτης του Κριστιάνο Ρονάλντο, Γκονζάλο Ράμος πέτυχε χατ - τρικ (το πρώτο στη φετινή διοργάνωση) και οδήγησε την Πορτογαλία στη φάση των «8». Το τελικό 6-1 κόντρα στους Ελβετούς δικαίωσε τον Φερνάντο Σάντος να μην δώσει φανέλα βασικού στον «CR7». Μετά τη λήξη του ματς οι κάμερες έπιασαν μία χειραψία ανάμεσα στον Πορτογάλο σταρ και τον προπονητή του που μόνο θερμή δεν θα μπορούσε να τη χαρακτηρίσει κάποιος... Έχει ραγίσει άραγε το γυαλί ανάμεσα τους; Ποιος ξέρει... 

Η Πορτογαλία στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσει το Μαρόκο, το οποίο προς έκπληξη αρκετών απέκλεισε την Ισπανία. Για να δούμε αν και στο ματς με τους Αφρικανούς ο Φερνάντος Σάντος θα αφήσει ξανά στο πάγκο τον Κριστιάνο Ρονάλντο.