Χαμός στο Ουτρέχτη - Άγιαξ: Μπήκαν έξι γκολ και το ματς διεκόπη προσωρινά λόγω ενός πλαστικού ποτηριού!

Ουτρέχτη - Άγιαξ

i

PrtScr

Χαμός στο Ουτρέχτη - Άγιαξ: Μπήκαν έξι γκολ και το ματς διεκόπη προσωρινά λόγω ενός πλαστικού ποτηριού!

Κώστας Τόπας 15:21 - 22.10.2023 / Ανανεώθηκε: 15:35 - 22.10.2023

Απίστευτο ματς στην Ολλανδία, μεταξύ Ουτρέχτης και Άγιαξ, με έξι γκολ, ρίψη ποτηριών και μεγάλη διακοπή μετά από απόφαση του διαιτητή, λίγο πριν το φινάλε.

Ουτρέχτη και Άγιαξ αναμετρώνται για την ένατη αγωνιστική της Eredivisie, με την αντίπαλο της ΑΕΚ να φτάνει σε σημείο να βρίσκεται πίσω στο σκορ με δύο τέρματα διαφορά μέχρι το 53'. Τότε, ο Αίαντας κατάφερε και ισοφάρισε μέσα σε τρία λεπτά με τα δύο γκολ του Χλίνσον στο 52′ και στο 55′.

Λίγα λεπτά αργότερα ο Άγιαξ έκανε την ολική ανατροπή με τον Μπεργκβάιν (65′ πεν.), αλλά η Ουτρέχτη έφερε ξανά το ματς στα ίσα στο 71′, χάρη στον Τόρνστρα. Ωστόσο, στο 88' ο διαιτητής αποφάσισε να διακόψει το παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων, εξαιτίας ενός πλαστικού ποτηριού που πετάχτηκε στον αγωνιστικό χώρο, σε σημείο ωστόσο που δεν βρισκόταν κάποιος παίκτης.

Οι παίκτες των δύο ομάδων περίμεναν την διαταγή του ρέφερι ώστε να επιστρέψουν στον αγωνιστικό χώρο, καθώς τους έστειλε στα αποδυτήρια. Τελικά το παιχνίδι μετά από αρκετή ώρα καθυστέρησης συνεχίστηκε και στο 97' η Ουτρέχτη βρήκε για τέταρτη φορά τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, πετυχαίνοντας το 4-3.

Ωστόσο, λίγα δευτερόλεπτα μετά το τέταρτο γκολ των γηπεδούχων, ο διαιτητής σταμάτησε ξανά το ματς, καθώς ακόμη ένα αντικείμενο εκτοξεύτηκε στον αγωνιστικό χώρο. Επειτα από συστάσεις, η αναμέτρηση έφτασε στο τέλος της και ο Άγιαξ γνώρισε ακόμη μία ήττα στο ολλανδικό πρωτάθλημα, όντας 17ος στη βαθμολογία με μόλις πέντε βαθμούς, μετά από επτά αγωνιστικές.