«Πάει» για Μάρτιο το Λαμία - ΠΑΟΚ
i

ΔΑΚ Λαμίας/ ©Intime

«Πάει» για Μάρτιο το Λαμία - ΠΑΟΚ

Μάνος Τσαλγατίδης 14:18 - 09.02.2023 / Ανανεώθηκε: 14:31 - 09.02.2023

Ο αγώνας ανάμεσα στη Λαμία και τον ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet, που ήταν προγραμματισμένος για το απόγευμα της Πέμπτης (9/2) αναβλήθηκε πιθανότερη ημερομηνία η 1η Μαρτίου, λόγω δύσκολου προγράμματος των δύο ομάδων.

Το ματς Λαμία - ΠΑΟΚ ήταν το πρώτο χρονικά στο πρόγραμμα της Πέμπτης (9/2) για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet. Η αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν προγραμματισμένη για τις 18:30. 

Ωστόσο, λόγω της κακοκαιρίας «Barbara» που πλήττει τη χώρα μας τις τελευταίες ημέρες, το ματς Λαμία - ΠΑΟΚ αναβλήθηκε. Ο λόγος είναι ότι λόγω της έντονης χιονόπτωσης στην πόλη της Φθιώτιδας ο αγωνιστικός χώρος στο ΔΑΚ Λαμίας ντύθηκε στα λευκά. Οι άνθρωποι της Λαμίας έκαναν κάθε προσπάθεια για να καθαριστεί αλλά οι καιρικές συνθήκες δεν επέτρεπαν να το φέρουν στο κατάλληλο σημείο ώστε να διεξαχθεί ο αγώνας. 

Όπως σας είχαμε ενημερώσει από το πρωί της Πέμπτης το ματς Λαμία - ΠΑΟΚ ήταν στον «αέρα» λόγω του χιονιού. Λίγες ώρες αργότερα αποφασίστηκε η οριστική αναβολή της αναμέτρησης.  Σύμφωνα με τα τελευταία νέα η ομάδα του ΠΑΟΚ θα γυρίσει πίσω στη Θεσσαλονίκη. Οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο για διεξαγωγή του αγώνα την επόμενη εβδομάδα, αλλά τελικά η πιθανότερη ημερομηνία είναι η 1η Μαρτίου, λόγω του βεβαρυμένου προγράμματος των δύο ομάδων. 

ΔΑΚ Λαμίας/ ©Intime
Tags: