Παίκτης που απασχόλησε τον Ολυμπιακό κυκλοφορεί με τίγρη για κατοικίδιο

Παίκτης που απασχόλησε τον Ολυμπιακό κυκλοφορεί με τίγρη για κατοικίδιο

Θάνος Λυμπερόπουλος • 14:41 - 17.05.2023 / Ανανεώθηκε: 11:26 - 23.06.2023

Ο Τζέισον Ντεναγιέρ που πλέον αγωνίζεται με την φανέλα της Αλ Αχλί Ντουμπάι και στο παρελθόν είχε απασχολήσει τον Ολυμπιακό, τριγυρνάει στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με μια αλυσοδεμένη... τίγρη για κατοικίδιο.

Ο πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι και της Λυών, Τζέισον Ντεναγιέρ, έχει αφήσει πίσω του το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και πλέον αγωνίζεται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για λογαριασμό της Αλ Αχλί Ντουμπάι όπου δείχνει να μην μπορεί να βρει τα πατήματά του μιας και μετράει μόνο εννέα συμμετοχές φέτος. Ο Βέλγος κεντρικός αμυντικός που απασχόλησε και τον Ολυμπιακό τον περασμένο Σεπτέμβρη, φαίνεται πως καλοπερνάει αφού δε παίζει κι έχει πάρει για κατοικίδιο μία... τίγρη.

Ο Ντεναγιέρ ανέβασε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο όπου περπατάει στους δρόμους με μια αλυσοδεμένη τίγρη και ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων απ' τους θαυμαστές του. Προφανώς ο παίκτης, είχε επίγνωση ότι το βίντεο θα μπορούσε να θεωρηθεί κακοποίηση από πολλούς και για αυτό περιόρισε την πρόσβαση στα σχόλια, αν και πρόλαβαν να  εκφραστούν ανησυχίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μόλις το βίντεο έγινε viral.

«Οι τίγρεις δεν προορίζονται για να τις περπατάς πάνω σε δρόμους. Είναι όμορφα πολύτιμα άγρια ζώα που θα πρέπει να βρίσκονται σε ένα βιότοπο όπου μπορούν να ευδοκιμήσουν. Όχι στο τέλος ενός δρόμου για να πυροδοτήσουν το εγωισμό κάποιου αξιολύπητου ανθρώπου» πρόσθεσε ένας στα σχόλια.

«Πρόκειται για έναν άνθρωπο που γνωρίζει το κόστος των πάντων και την αξία του τίποτα», πρόσθεσε ένας ακόμα.

Προπονητής στην Ρουμανία έφαγε κόκκινη κάρτα για «θέατρο» (vid)
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

10:40 - 17.05.2023

Προπονητής στην Ρουμανία έφαγε κόκκινη κάρτα για «θέατρο» (vid)

Ο Αντριάν Μιχαλτσέα, προπονητής της Γκλόρια Μπουζάου που αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία της Ρουμανίας, έφαγε κόκκινη κάρτα για... θέατρο μιας κι ήθελε να κάνει καθυστερήσεις στην αναμέτρηση.

Ο Ντεναγιέρ πέρασε μόνο ένα χρόνο στην ακαδημία της Μάντσεστερ Σίτι μετά την ένταξή του στον σύλλογο το 2013. Αργότερα δόθηκε δανεικός σε Σέλτικ, Γαλατασαράι και Σάντερλαντ. Έφυγε οριστικά από τον σύλλογο το 2018 και υπέγραψε στη Λυών, όπου έγινε πολύ γρήγορα βασικός και αναντικατάστατος στην βασική ενδεκάδα,

Με την δουλειά που έριξε ο Βέλγος διεθνής, κέρδισε μια θέση στην εθνική ομάδα του Βελγίου και πρωταγωνίστησε κάτω απ' τις οδηγίες του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ στο Euro 2020. Ωστόσο, έχασε μια θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 μετά τη μετακίνησή του στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα το προηγούμενο καλοκαίρι.