Παίκτης στην Αίγυπτο εξαφανίστηκε κι αγνοείται αφού αρνήθηκε να αγωνιστεί ως αλλαγή στην ομάδα του

Ο παίκτης της Enppi, Έρικ Τραορέ, αγνοείται

i

PrtScr

Παίκτης στην Αίγυπτο εξαφανίστηκε κι αγνοείται αφού αρνήθηκε να αγωνιστεί ως αλλαγή στην ομάδα του

Κώστας Τόπας 12:44 - 08.05.2023 / Ανανεώθηκε: 13:18 - 08.05.2023

Ο αιγυπτιακός σύλλογος ENPPI ανακοίνωσε ότι ο εξτρέμ από την Μπουρκίνα Φάσο, Έρικ Τραορέ, αγνοείται από τότε που έφυγε από το γήπεδο κατά τη διάρκεια ενός αγώνα με την Ασουάν στις 18 Απριλίου, αφού αρνήθηκε να μπει ως αλλαγή.

Ο αιγυπτιακός σύλλογος ENPPI ανέφερε ότι ο εξτρέμ της Μπουρκίνα Φάσο, Έρικ Τραορέ, αγνοείται από τότε που έφυγε από το γήπεδο κατά τη διάρκεια ενός αγώνα με την Ασουάν στις 18 Απριλίου, αφού αρνήθηκε να μπει ως αλλαγή. Η ENPPI τόνισε μάλιστα ότι ο 26χρονος, ο οποίος ήταν δανεικός από τον σύλλογο Pyramids, έκλεισε τα τηλέφωνά του αφού έφυγε από το στάδιο του Καΐρου και ότι οι προσπάθειες να επικοινωνήσει μαζί του μέσω της συζύγου του και του ατζέντη του ήταν ανεπιτυχείς.

Ο σύλλογος, που διευθύνεται από την κρατική εταιρεία πετρελαίου, είπε ότι ενημέρωσε την Αιγυπτιακή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ότι ο Τραορέ αγνοείται, αλλά δεν είχε υποβάλει καταγγελία. «Ελπίζουμε απλώς ότι είναι σε καλή κατάσταση και μπορούμε να συζητήσουμε τις διατυπώσεις αργότερα», δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής της ENPPI Μοχάμεντ Ισμαήλ στο αιγυπτιακό τηλεοπτικό δίκτυο Al-Nahar.

Ποιος είναι ο Ερίκ Τραορέ

Ο Τραορέ είχε υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Pyramids τον Δεκέμβριο του 2018. Τέσσερα χρόνια νωρίτερα είχε κληθεί για πρώτη φορά στην εθνική ομάδα της χώρας του με την οποία μάλιστα αγωνίστηκε στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Η Μπουρκίνα Φάσο αποκλείστηκε από τη φάση των ομίλων  χάνοντας από την Ουγκάντα και τη Ζιμπάμπουε και φέρνοντας ισοπαλία με το Μαρόκο.

Tags: