Παϊτίμ Κασάμι: Έτοιμος για να μπει στο γήπεδο
i

Κασάμι/©Intime

Παϊτίμ Κασάμι: Έτοιμος για να μπει στο γήπεδο

Sportal newsroom • John Doe, John Doe • 13:31 - 08.11.2022 / Ανανεώθηκε: 14:47 - 01.12.2022

Ο Παϊτίμ Κασάμι έρχεται για να δώσει ακόμα μια λύση στον άξονα του Ολυμπιακού.

Αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό στις 30 Σεπτεμβρίου, αλλά η αλήθεια είναι πως ελάχιστοι θυμούνται πως βρίσκεται στο ρόστερ της ομάδας. Ο λόγος; Δεν τον έχουμε δει να αγωνίζεται, δεν μαθαίνουμε... νέα του, δεν ξέρουμε πότε θα τον δούμε στο γήπεδο. Ο Παϊτίμ Κασάμι έχει επιστρέψει στον Ολυμπιακό, αλλά βλέπει τα ματς από την εξέδρα. Και από τις σουίτες του γηπέδου του Καραϊσκάκη.

Ένας τραυματισμός είναι εκείνος που έχει κρατήσει πίσω τον Ελβετό μέσο, ο οποίος όμως πλέον είναι σε διαδικασία επιστροφής. Δεν θα προλάβει φυσικά τα ματς με Λεβαδειακό και ΑΕΚ που απομένουν έως το φινάλε του πρώτου γύρου, πλην όμως αναμένεται να είναι σε πλήρη ετοιμότητα με την επιστροφή από τη μεγάλη διακοπή.

Μία ημέρα μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, λοιπόν, ο Παϊτίμ Κασάμι έκανε την πρώτη ολοκληρωμένη προπόνησή του με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού. Βρέθηκε χθες το πρωί στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και ακολούθησε όλο το πρόγραμμα υπό τις οδηγίες του Μίτσελ, δείχνοντας να έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό που αντιμετώπισε και να βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση.

Ο Κασάμι είχε έρθει στην Ελλάδα με θλάση στον Δικέφαλο. Εκανε θεραπείες και έξτρα ατομικό πρόγραμμα βελτίωσης της φυσικής του κατάστασης, προπονήθηκε αρκετές φορές με τη δεύτερη ομάδα, ώστε να μπορέσει να βρει ρυθμό και να αποκτήσει αντοχές και πλέον έφτασε η ώρα να βρεθεί στο περιβάλλον για το οποίο προοριζόταν. Ετσι, ο Μίτσελ τον ενέταξε στο πρόγραμμα της πρώτης ομάδας από το πρωί της Δευτέρας.

Ο Ελβετός μέσος προπονήθηκε με τους ποδοσφαιριστές που δεν συμμετείχαν ή δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στο ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό και πλέον μετράει αντίστροφα για την επιστροφή στη δράση.