Παλίκουτσα: Αποχωρεί προσωρινά από τον Άρη για λόγους υγείας ο Κροάτης
i

@intime

Παλίκουτσα: Αποχωρεί προσωρινά από τον Άρη για λόγους υγείας ο Κροάτης

Αλέξης Σαββόπουλος 12:21 - 04.08.2023 / Ανανεώθηκε: 16:28 - 04.08.2023

Ενα σοβαρό θέμα υγείας αναγκάζει τον τεχνικό διευθυντή του Αρη να μεταβεί άμεσα στην Γερμανία, με άδεια από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ένα ξαφνικό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει εδώ και ένα διάστημα ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα τον αναγκάζει να απέχει από τις υποχρεώσεις του Αρη για το επόμενο διάστημα. Ο Κροάτης τεχνικός διευθυντής του Αρη πρέπει να μεταβεί άμεσα στη Γερμανία και να επισκεφτεί τον προσωπικό του γιατρό. Θα λείψει καλώς εχόντων των πραγμάτων 4-6 εβδομάδες, γιατί πρέπει να υποβληθεί σε κάποιες εξετάσεις. 

Είναι κάτι για το οποίο έχει ενημερώσει εδώ και μέρες τους ανθρώπους του Αρη, αλλά ήθελε να είναι κοντά στην ομάδα για το παιχνίδι με την Αραράτ και να αποχωρήσει αμέσως μετά.

Ο Παλίκουτσα πήγε μάλιστα σήμερα (4/8) στην προπόνηση και ενημέρωσε τους παίκτες  για την εξέλιξη αυτή. Τους έδωσε συγχαρητήρια για την πρόκριση και μετά τους ανακοίνωσε ότι πρέπει να λείψει για ένα διάστημα στη Γερμανία για λόγους υγείας. Τους ζήτησε ακόμη να συνεχίσουν με επαγγελματισμό τη δουλειά τους και ότι θα είναι κοντά τους νοερά απο τη Γερμανία. Οι ποδοσφαιριστές του ευχήθηκαν περαστικά και να επιστρέψει σιδερένιος γιατί η υγεία είναι πάνω απο όλα.

Αναλυτικά η δήλωση του Τεχνικού Διευθυντή της ΠΑΕ στο arisfc.com.gr: 

«Αγαπητή οικογένεια του ΑΡΗ. Από την πρώτη μέρα ένιωσα το πάθος που έχετε για αυτόν τον Σύλλογο. Αυτό το πάθος και η πίστη που έχετε αποτέλεσε την έμπνευσή μου. Έχετε εμπλουτίσει τη ζωή μου με την αγάπη που δείχνετε για αυτόν τον Σύλλογο. Η ζωή, όμως, παίρνει μερικές φορές απροσδόκητη τροπή. Προσωπικά θέματα υγείας με αναγκάζουν να φύγω για λίγο από τη Θεσσαλονίκη. 

Αισθάνομαι μεγάλη απογοήτευση, αλλά σας υπόσχομαι ότι θα παλέψω για να επιστρέψω πιο δυνατός και να αφοσιωθώ ξανά στον ΑΡΗ. Ο πρόεδρός μας και εγώ δημιουργήσαμε μια νέα ομάδα ως βάση για τα επόμενα χρόνια. Μια νέα ομάδα χρειάζεται πάντα χρόνο για να αναπτυχθεί

Η απίστευτη υποστήριξή σας θα δώσει σε αυτή την ομάδα το πνεύμα του νικητή και την ταυτότητα που χρειάζεται, ώστε να δουλέψει περισσότερο και πιο σκληρά από ποτέ. Πιστεύω ότι το ποδόσφαιρο είναι μαγεία. Και ο ΑΡΗΣ εκφράζει κάτι γνήσιο ποδοσφαιρικά. Σας ευχαριστώ που με αφήσατε να γίνω μέλος της οικογένειας του ΑΡΗ. ΜΟΝΟ ΑΡΗΣ!»