Παναθηναϊκός: «Ντόπες» από τον Αλαφούζο πριν το ντέρμπι
i

Γιάννης Αλαφούζος/©Intime

Παναθηναϊκός: «Ντόπες» από τον Αλαφούζο πριν το ντέρμπι

Ο Γιάννης Αλαφούζος επισκέφτηκε την αποστολή του Παναθηναϊκού, πριν την αναχώρηση της για την «Αγιά-Σοφιά».

Την επίσκεψη του Γιάννη Αλαφούζου δέχτηκαν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, πριν αναχωρήσουν για την «Αγιά-Σοφιά». Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ επισκέφτηκε το ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή και μίλησε ενώπιον της ομάδας, παρουσία του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Αλαφούζος ενθάρρυνε τους «πράσινους» για να επικρατήσουν στο αθηναϊκό ντέρμπι και εξέφρασε την εμπιστοσύνη στις δυνατότητες τους. Παράλληλα, ο Αλαφούζος όπως έπραξε και στον πρώτο γύρο, υποσχέθηκε οικονομική επιβράβευση, εφόσον ο Παναθηναϊκός φύγει αλώβητος από τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Μετά από ένα ολιγόλεπτο τετ-α-τετ με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο εφοπλιστής αποχώρησε από το ξενοδοχείο, ευχόμενος «καλή επιτυχία» σε όλα τα μέλη του Τριφυλλιού που θα βρεθούν στην έδρα της ΑΕΚ.

Ο Αλαφούζος είναι πιο κοντά από ποτέ στους παίκτες του Παναθηναϊκού, ίσως ακόμα περισσότερο και από την πρώτη τριετία της ενασχόλησης του με το ποδόσφαιρο. Η επίσκεψη του στην ομάδα λίγες ώρες πριν το ντέρμπι, είναι ακόμα μία απόδειξη και της δικής του επιθυμίας για τη στέψη του Παναθηναϊκού ως πρωταθλητή.