Παναθηναϊκός: Ο Μπουτσικάρης είδε τον Μπαλτάκο
i

Λεωνίδας Μπουτσικάρης / Intime

Παναθηναϊκός: Ο Μπουτσικάρης είδε τον Μπαλτάκο

Μπάμπης Τσιμπίδας 16:37 - 02.12.2022 / Ανανεώθηκε: 16:48 - 02.12.2022

Ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ με αντικείμενο συζήτησης την επαγγελματική διαιτησία

Στο γραφείο του Τάκη Μπαλτάκου μετέβη σήμερα ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης. Ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού είχε προγραμματισμένο ραντεβού με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του τελευταίου για κύκλο επαφών με τις ΠΑΕ της Super League για την επαγγελματική διαιτησία.

Ο Μπουτσικάρης εξέφρασε τις θέσεις της ΠΑΕ Παναθηναϊκός πάνω στο ζήτημα, όπως έχουν εκφραστεί κατά καιρούς από τον Γιάννη Αλαφούζο. Ο Μπαλτάκος τις άκουσε και δεσμεύτηκε να τις λάβει υπόψη του στον δημόσιο διάλογο για τον σχεδιασμό για την επαγγελματική διαιτησία.

Στο πρόσφατο παρελθόν, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει εκφράσει τις επιφυλάξεις της για τη διοίκηση της ΕΠΟ και τις προθέσεις της, ενώ έχει ζητήσει να αναλάβει η Super League τον θεσμό της επαγγελματικής διαιτησίας.

Για τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ, ο Παναθηναϊκός είχε τονίσει ότι τον θεωρεί ως το κατάλληλο πρόσωπο για να διευθύνει το εγχείρημα της επαγγελματικής διαιτησίας, αλλά είχε ζητήσει να παρουσιάσει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο που θα εγκριθεί από την πλειονότητα των ΠΑΕ.