Παναθηναϊκός: Ο Ρούμπεν μπορεί να... φέρει τον Οσόριο

Παναθηναϊκός: Ο Ρούμπεν μπορεί να... φέρει τον Οσόριο

Sportal newsroom 14:20 - 24.11.2022 / Ανανεώθηκε: 14:22 - 24.11.2022

Ο Τζόναθαν Οσόριο έχει ένα κοινό στοιχείο με έναν ποδοσφαιριστή που ανήκει στο δυναμικό του Παναθηναϊκού, τον Ρούμπεν Πέρεθ!

Συχνά σε μία υπόθεση υπάρχουν παρασκηνιακοί δεσμοί που δεν φαίνονται... Ο Τζόναθαν Οσόριο που απασχολεί την επικαιρότητα του Τριφυλλιού ως μεταγραφικός στόχος, έχει ένα κοινό στοιχείο με έναν παίκτη που ανήκει στο ρόστερ του Παναθηναϊκού.

Αυτός είναι ο Ρούμπεν Πέρεθ.  Ο Ισπανός αμυντικός χαφ εκπροσωπείται από το μανατζερικό γραφείο "Promoesport", με το οποίο συνεργάζεται και ο Καναδός μεσοεπιθετικός.

Φαινομενικά, η κοινή εκπροσώπηση δεν θα επηρεάσει την τελική απόφαση για τον Οσόριο. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει άλλα κριτήρια για την επιλογή ενός ποδοσφαιριστή και όχι τον μάνατζερ του. Ο Σέρβος τσεκάρει εάν ένας παίκτης ταιριάζει στη φιλοσοφία του και όχι κάτι άλλο.

Ωστόσο, εάν ο Γιοβάνοβιτς εισηγηθεί στη διοίκηση την απόκτηση του Οσόριο, τότε το μανατζερικό γραφείο θα παίξει ρόλο. Γιατί με την "Promoesport" υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας και οι συζητήσεις θα είναι πιο εύκολες, με την εμπιστοσύνη και την αλληλοεκτίμηση να επικρατούν.

Άλλωστε, οι ιθύνοντες της ΠΑΕ θα μιλήσουν έτσι και αλλιώς με τα στελέχη της "Promoesport". Για την ανανέωση του συμβολαίου του Ρούμπεν Πέρεθ, που λήγει τον Ιούνιο...