Παναθηναϊκός: Ο Σένκεφελντ μένει μέχρι το 2025!
i

Μπαρτ Σένκεφελντ / Intime

Παναθηναϊκός: Ο Σένκεφελντ μένει μέχρι το 2025!

Μπάμπης Τσιμπίδας 20:54 - 16.12.2022 / Ανανεώθηκε: 00:41 - 17.12.2022

Δεύτερο χτύπημα με ανανέωση σε μία μέρα για τον Παναθηναϊκό, αφού μετά τον Ρούμπεν Πέρεθ ο Μπαρτ Σένκεφελντ υπέγραψε νέο συμβόλαιο.

Δεύτερο χτύπημα σε μία μέρα από τον Παναθηναϊκό και μάλιστα αναπάντεχο! Η ανανέωση του συμβολαίου του Ρούμπεν Πέρεθ ήταν γνωστή εκ των προτέρων! Αλλά η επίτευξη συμφωνίας με τον Μπαρτ Σένκεφελντ, εξέπληξε τους πάντες!

Με απόλυτη μυστικότητα, οι ιθύνοντες της ΠΑΕ τα βρήκαν με τον ατζέντη του Ολλανδού αμυντικού και αυτός υπέγραψε σήμερα (16/12) το νέο συμβόλαιο του.

Ο Σένκεφελντ θα μείνει στο «Γεώργιος Καλαφάτης» μέχρι τον Ιούνιο του 2025, μία επιθυμία που είχε και ο ίδιος! Κλείνοντας έτσι άλλη μία σημαντική εκκρεμότητα!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ για τη συμφωνία με τον υπαρχηγό της ομάδας:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ανανέωση συμβολαίου του Μπαρτ Σένκεφελντ. Ο εκ των αρχηγών του Τριφυλλιού υπέγραψε το νέο συμβόλαιο του με τους Κυπελλούχους Ελλάδας, με το οποίο παραμένει στην ομάδα έως τον Ιούνιο του 2025. Ο Μπαρτ εντάχθηκε στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2019 και αμέσως έγινε βασικό στέλεχος της ομάδας. Με τη φανέλα του Τριφυλλιού έχει αγωνιστεί σε 99 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις».