Επιβεβαίωση Sportal: Στη Φέχερβαρ από τον Παναιτωλικό ο Φλόρες!
i

Ντέιμπι Φλόρες/©intime

Επιβεβαίωση Sportal: Στη Φέχερβαρ από τον Παναιτωλικό ο Φλόρες!

Sportal newsroom 22:09 - 17.01.2023 / Ανανεώθηκε: 22:34 - 17.01.2023

Ο Ντέιμπι Φλόρες αποτελεί παρελθόν από την ομάδα του Παναιτωλικού, επιβεβαιώνοντας το προ ημερών ρεπορτάζ του Sportal για αποχώρηση του ποδοσφαιριστή από τους Αγρινιώτες.

Ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε την αποχώρηση του Ντέιμπι Φλόρες για την Ουγγαρία και τη Φέχερβαρ. Για τη μετακίνηση του ποδοσφαιριστή σάς είχε ενημερώσει το Sportal. Ο διεθνής χαφ από την Ονδούρα αγωνίστηκε με τη φανέλα της ομάδας του Αγρινίου 1,5 χρόνο καταγράφοντας 54 συμμετοχές και 4 γκολ.

Η ανακοίνωση του Παναιτωλικού:

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός ανακοινώνει ότι έχει έρθει σε συμφωνία με την ουγγρική ομάδα MOL Fehervar FC για τη μεταγραφή του Deybi Aldair Flores.

Ως σύλλογος θα προσπαθούμε πάντα να ενεργούμε προς το συμφέρον του οργανισμού, των φιλάθλων και των παικτών μας. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Deybi για τις υπηρεσίες του και να του ευχηθούμε ότι καλύτερο στο νέο σταθμό της καριέρας του.

Το ευχαριστώ του Φλόρες

Λίγη ώρα μετά τη γνωστοποίηση της συμφωνία του Παναιτωλικού με τη Φέχερβαρ, ο Ντέιμπι Φλόρες ευχαρίστησε την ομάδα του Αγρινίου και τους φιλάθλους.

«Θέλω να ευχαριστήσω ειλικρινά όλους τους φιλάθλους και τον σύλλογο του Παναιτωλικού για τις υπέροχες μέρες ζήσαμε μαζί. Θα είστε πάντα στην καρδιά μου», ανέφερε ο ποδοσφαιριστής.