Παίκτης του Παναιτωλικού ο Μπαμπόκ

Παίκτης του Παναιτωλικού ο Μπαμπόκ

Δημήτρης Χούπης 16:19 - 26.01.2024 / Ανανεώθηκε: 16:26 - 26.01.2024

Ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε την απόκτηση του Φρανκ Ιβ Μπαμπόκ με τη μορφή του εξάμηνου δανεισμού από την Φέχερβαρ.

Ο Παναιτωλικός πραγματοποίησε την τέταρτη προσθήκη εν όψει του μεταγραφικού παραθύρου του Ιανουαρίου. 

Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη ανακοίνωσε την απόκτηση του Φρανκ Ιβ Μπαμπόκ με τη μορφή του εξάμηνου δανεισμού από την Φέχερβαρ. Με την ουγγρική ομάδα ο Μπαμπόκ μετράει μόλις τρεις συμμετοχές την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, ενώ το συμβόλαιό του είναι σε ισχύ μέχρι το 2025.

Ο Μπαμπόκ ξεκίνησε στην Ακαδημία της Παρί Σεν Ζερμέν και το 2015 τον απέκτησε η Ουέσκα. Με τη φανέλα της ισπανικής ομάδας μέτρησε 52 παιχνίδια και μία ασίστ. Έπαιξε ακόμα στη Γκρενόμπλ, όπου είχε 65 συμμετοχές κι ένα γκολ, στη Μαρίτιμο στην οποία μέτρησε 59 ματς, 3 γκολ και 2 ασίστ, στη Μακάμπι Πέταχ Τίκβα (έκανε 12 συμμετοχές), στην Κόρδοβα, όπου μέτρησε 10 παιχνίδια κι ένα γκολ, ενώ μόλις έναν αγώνα είχε στη Σπάρτα Ρότερνταμ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναιτωλικού: 

«Συμβόλαιο εξάμηνης διάρκειας με δανεισμό από τη Fehérvár υπέγραψε ο Φρανκ Μπαμπόκ (Franck Bambock). Γεννημένος στις 7 Απριλίου 1995 στο Καμερούν έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματα στα τμήματα υποδομής της Paris Sg και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Huesca, Sparta Rotterdam, Córdoba, Maccabi Petah Tikva, Marítimo, Grenoble και από το περασμένο καλοκαίρι στην Ουγγρική Fehérvár. 

Έχει αγωνιστεί στις Εθνικές Κ16, 17, 18, της Γαλλίας. Ο αριθμός της φανέλας του είναι το 33»