Οριστικό: Ο Παναιτωλικός δεν παίρνει εισιτήρια για την Καισαριανή
i

©Intime

Οριστικό: Ο Παναιτωλικός δεν παίρνει εισιτήρια για την Καισαριανή

Άγγελος Φραγκισκάτος 11:30 - 10.04.2024 / Ανανεώθηκε: 11:32 - 10.04.2024

Η Κηφισιά απέρριψε και το δεύτερο αίτημα του Παναιτωλικού, προκειμένου να πάρει εισιτήρια για το παιχνίδι.

Αρνητικά απάντησε η Κηφισιά και στο δεύτερο αίτημα του Παναιτωλικού για να πάρει εισιτήρια για το παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων το Σάββατο (13/4, 20:00) με φόντο την 4η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League.

Θυμίζουμε ότι οι φίλαθλοι των Αγρινιωτών έδωσαν βροντερό «παρών» στο παιχνίδι των δύο ομάδων στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

«Η απόφαση έχει παρθεί πριν την έναρξη των playouts για όλους τους αγώνες», ανέφερε η Κηφισιά στην δεύτερη απάντησή της, βάζοντας ουσιαστικά ένα τέλος στο ζήτημα, ενώ συνεχίζει…

«…είναι ειλημμένη και ουδεμία σχέση έχει να κάνει συγκεκριμένα με την ομάδα του Παναιτωλικού και τους φιλάθλους του, τους οποίους σεβόμαστε απόλυτα και με χαρά φιλοξενήσαμε στο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος».

Αναλυτικά η θέση της Κηφισιάς για την απόφαση αυτή:

«Η απόφαση έχει παρθεί πριν την έναρξη των playouts για όλους τους αγώνες είναι ειλημμένη και ουδεμία σχέση έχει να κάνει συγκεκριμένα με την ομάδα του Παναιτωλικού και τους φιλάθλους του, τους οποίους σεβόμαστε απόλυτα και με χαρά φιλοξενήσαμε στο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος».

Δεν κλήθηκε σε απολογία για το πανό ο Παναιτωλικός, αλλά για «βαρελάκια» και συνθήματα

Ο Παναιτωλικός κλήθηκε σε απολογία από το Πειθαρχικό όργανο της Super League αναφορικά με τα όσα κατεγράφησαν στο φύλλο αγώνα για το παιχνίδι με τον Βόλο, όπου οι Αγρινιώτες γνώρισαν την ήττα με 1-0 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των playouts του ελληνικού πρωταθλήματος.

Η κλήση, σύμφωνα με τα άρθρα που επικαλείται το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο αφορά το άναμμα πυρσών/καπνογόνων. Επιπλέον, οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναιτωλικού στην εν λόγω αναμέτρηση είχαν κρεμάσει πανό για τη Μαρία Καρυστιανού, το οποίο προκάλεσε θετικά σχόλια από τους περισσότερους. Ωστόσο, αυτός δεν είναι ο λόγος που το Πειθαρχικό όργανο της Super League κάλεσε τους Αγρινιώτες σε απολογία.

Η ανακοίνωση:

«ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: “Βάσει των αναφερομένων στο από 6/4/2024 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 6/4/2024 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα”, στον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ.*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α΄, 15 παρ. 1 περ. γ’, 2 περ. α΄, του Π.Κ. της ΕΠΟ».