Δοκιμάζει δύο παίκτες από την Κρήτη ο Πετράκης

Γιάννης Πετράκης

i

©intime

Δοκιμάζει δύο παίκτες από την Κρήτη ο Πετράκης

Δημήτρης Χούπης 22:40 - 13.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:02 - 29.05.2024

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Γιάννης Πετράκης, βρέθηκε στον τελικό του κυπέλλου ΕΠΣΗ και ξεχώρισε δύο ποδοσφαιριστές για να τους φέρει στο Αγρίνιο και να τους δοκιμάσει για την πρώτη ομάδα.

Ο προπονητής του Παναιτωλικού, Γιάννης Πετράκης βρέθηκε στον τελικό της ΕΠΣΗ μεταξύ του Αλμυρού με τον ΠΟΑ. Εκεί ο Έλληνας τεχνικός ξεχώρισε δύο ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας, τον Λεόν Πιερτζιακόμι και τον Γιώργο Αγαπάκη.

Οι δύο παίκτες του Αλμυρού σκόραραν τα δύο τέρματα, ενώ είχαν εξαιρετική παρουσία στον τελικό, στον οποίο η ομάδα του Αλμυρού νίκησε με 2-0 και κατέκτησε το κύπελλο.

Έγινε «κατοστάρης» ο Καρέλης
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:06 - 13.05.2024

Έγινε «κατοστάρης» ο Καρέλης

Ο Νίκος Καρέλης με το γκολ του επί του ΟΦΗ έφτασε τα εκατό τέρματα στην καριέρα του, έχοντας αγωνιστεί μεταξύ άλλων στον Παναιτωλικό, τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ.

Η καλή εικόνα τους, έκανε τον Γιάννη Πετράκη να δείξει το ενδιαφέρον του για τους δύο ποδοσφαιριστές όπως αναφέρουν Μέσα της περιοχής. Ο 21χρονος Γιώργος Αγαπάκης αγωνίζεται ως δεξιός μπακ, ενώ ο 26χρονος Αργεντινός Λεόν Πιερτζιάκομι ως μεσοεπιθετικός.

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού ήρθε σε επικοινωνία με τους ανθρώπους της ομάδας προκειμένου να τους δείξει το ενδιαφέρον του για τους δύο ποδοσφαιριστές. Αμφότεροι οι παίκτες πάντως αναμένεται να πάνε στο Αγρίνιο προκειμένου να περάσουν από δοκιμαστικά από την Τρίτη μέχρι την Παρασκευή.