Παναιτωλικός και Λαμία βρέθηκαν στα... δύο άκρα με το μεταξύ τους 1-1

Παναιτωλικός και Λαμία βρέθηκαν στα... δύο άκρα με το μεταξύ τους 1-1

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:10 - 12.03.2023 / Ανανεώθηκε: 21:24 - 12.03.2023

Παναιτωλικός και Λαμία έμειναν ισόπαλες στο Αγρίνιο, με αποτέλεσμα οι πρώτοι να βρεθούν στην κορυφή των playout και οι δεύτεροι στο τέλος της βαθμολογίας.

Η αναμέτρηση ανάμεσα σε Παναιτωλικό και Λαμία δεν είχε νικητή, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1, στο ματς της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Mε αυτόν τον τρόπο οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου ξεκινούν ως πρωτοπόροι στα playouts, την ώρα που ο αντίπαλος τους ισοβαθμεί πλέον στην τελευταία θέση με τον Λεβαδειακό.

Ο εκ των πρώτων σκόρερ του πρωταθλήματος, Νίκος Καρέλης, έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του στο 51ο λεπτό. Ο Έλληνας φορ εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Γκαραβέλη και με αυτόν τον τρόπο έκανε το 1-0. Όμως υπολόγιζε χωρίς τον Ντε Βινσέτι, ο οποίος βρήκε τον τρόπο να φέρει το ματς στα ίσα και να σώσει τον βαθμό.

Κάπως έτσι τα δύο κλαμπ μπαίνουν στα playouts με διαφορετικούς στόχους. Αφενός, οι Αγρινιώτες πλέον έχουν εξασφαλίσει την παραμονή και η μοναδική πίεση που έχουν είναι το πόσες νίκες γοήτρου θα πάρουν. Αφετέρου, ο σύλλογος της Φθιώτιδας θα ψάξει τον τρόπο να μείνει στην κατηγορία, έχοντας δύσκολα εμπόδια απέναντι του.

ΟΙ ΕΝΔΕΚΆΔΕΣ: 

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Γκρατερόλ, Αποστολάκης, Ούνε Λάρσον, Μάλης, Χουχούμης, Ντίας (80' Μόρσεϊ), Μλάντεν, Σενγκέλια (86' Πέντρο), Ανιόρ (61' Κολοβός), Ντουάρτε (80' Μπουζούκης), Καρέλης 
ΛΑΜΙΑ: Γκαραβέλης, Σιμόν, Παπαδόπουλος, Τζανετόπουλος, Αμπαντά, Μαρτίνεθ (66' Ντε Βινσέντι), Στάνκο (66' Μπεχαράνο), Νούνιες (86' Μανούσος), Ασκόβσκι (86' Καραμάνος), Τσιλούλης (86' Μεντίνα), Βέργος