Ο Παναιτωλικός έσβησε τη «φωτιά» με τον Ντουάρτε

Ο Μπρούνο Ντουάρτε.

i

©panetolikos

Ο Παναιτωλικός έσβησε τη «φωτιά» με τον Ντουάρτε

Δημήτρης Χούπης 12:14 - 27.07.2023 / Ανανεώθηκε: 12:20 - 27.07.2023

Η πρώην ομάδα του Ντουάρτε φέρεται να πίεζε για την επιστροφή του Ντουάρτε, αλλά ο Παναιτωλικός πλήρωσε και δεν υπάρχει θέμα.

Ο Παναιτωλικός έβαλε τέλος στη «φωτιά» που πήγε να ξεσπάσει με τον Μπρούνο Ντουάρτε.

Η πρώην ομάδα του Ντουάρτε, η Κουένκα, σύμφωνα με δημοσιεύματα στο Εκουαδόρ, ζητούσε την επιστροφή του σκληροτράχηλου αμυντικού, διότι δεν είχε πληρωθεί η πρώτη δόση της μεταγραφής.

Η Κουένκα περίμενε τα χρήματα για να αποκτήσει τον αντικαταστάτη του Ντουάρτε και πίεζε την ομάδα του Αγρινίου για την επιστροφή του 28χρονου Αργεντινού στόπερ.

Οι πληροφορίες, ωστόσο, αναφέρουν ότι δεν υπάρχει θέμα και το επιβεβαίωσαν και στο Εκουαδόρ: 

Ο Παναιτωλικός της Ελλάδας πλήρωσε 25.000 ευρώ για τον δανεισμό του αμυντικού Μπρούνο Ντουάρτε. Η Ντεπορτίβο Κουένκα πίεζε για την επιστροφή του, αλλά το ενδεχόμενο αποκλείεται εντελώς», αναφερόταν στο «Mr. Offsider».

Θυμίζουμε την ανακοίνωση του Παναιτωλικού για την απόκτηση του Ντουάρτε: «Ο Μπρούνο Ντουάρτε (Bruno Duarte) ανήκει για τον επόμενο χρόνο στην οικογένεια του Παναιτωλικού. Αποκτήθηκε με δανεισμό από τη Deportivo Cuenca του Εκουαδόρ, όπου συνεργάστηκε με τον προπονητή μας Γκάμπριελ Σούρερ. Έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Patronato και Tristan Suarez στη χώρα του. Γεννήθηκε στην Αργεντινή στις 20.06.1995 και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός».