Ο VARίστας της Λεωφόρου και η απόφαση που ενόχλησε την ΑΕΚ στο περσινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (vid)

ΑΕΚ - Ολυμπιακός

i

©Intime

Ο VARίστας της Λεωφόρου και η απόφαση που ενόχλησε την ΑΕΚ στο περσινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (vid)

Κώστας Τόπας 14:08 - 27.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:12 - 27.04.2023

Ο Πορτογάλος Τιάγκο Μαρτίνς που ορίστηκε στο VAR στη Λεωφόρο για το ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και ΑΕΚ δεν ξυπνά όμορφες αναμνήσεις στην Ένωση...

Στο ντέρμπι της Λεωφόρου, μεταξύ Παναθηναϊκού κι ΑΕΚ (30/04, 20:00) η ΚΕΔ όρισε τον γνώριμο Πορτογάλο κι elite διαιτητή, Αρτούρ Σοάρες Ντίας, ο οποίος για βοηθούς θα έχει τους συμπατριώτες του Πέδρο Ριμπέιρο και Πάουλο Σοάρες. Στο VAR ορίστηκε επίσης ο Πορτογάλος Τιάγκο Μαρτίνς, ο οποίος δεν ξυπνάει και τόσο όμορφες αναμνήσεις στην ΑΕΚ καθώς εμπλέκεται σε μια απόφαση για την οποία οι «κιτρινόμαυροι» είχαν έντονα παράπονα.

Ο Τιάγκο Μαρτίνς είχε οριστεί στο VAR για το ΑΕΚ - Ολυμπιακός στον πρώτο γύρο της περυσινής σεζόν, όπου οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 3-2, με διαιτητή τότε τον επίσης Πορτογάλο Φάμπιο Βερίσιμο.

Οταν η αναμέτρηση έφτασε στο 35', ο Μάνταλος εκτέλεσε ένα φάουλ που κέρδισε η ομάδα του, ο Βράνιες και Μασούρας διεκδίκησαν την μπάλα με τον Βόσνιο να ζητάει πέναλτι. Ο Βερίσιμο δεν έδειξε την άσπρη βούλα, με αποτέλεσμα στην εξέλιξη της φάσης ο Ελ Αραμπί να σκοράρει στην αντεπίθεση κάνοντας το 2-1 για τους Πειραιώτες.

Το γεγονός πως ο Τιάγκο Μαρτίνς που ήταν στο VAR δεν είχε καλέσει τον Βερίσιμο να εξετάσει τη συγκεκριμένη φάση, με την ΑΕΚ τότε να εκφράζει τα έντονα παράπονά της ζητώντας πέναλτι.

Η δημοσίευση της ΑΕΚ