Πανό για τον Ματίας Αλμέιδα στη Λεωφόρο!

Πανό για τον Ματίας Αλμέιδα στη Λεωφόρο!

Sportal newsroom 20:45 - 14.05.2023 / Ανανεώθηκε: 21:05 - 14.05.2023

Οπαδοί του Παναθηναϊκού δεν ξέχασαν τα... δώρα στα οποία είχε αναφερθεί ο Αλμέιδα.

Μετά το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ στο Απόστολος Νικολαΐδης για τα Play Offs υπήρξε μια μάλλον... επεισοδιακή συνέντευξη Τύπου. Ο Ματίας Αλμέιδα είχε παράπονα από τη διαιτησία και δεν τα εξέφρασε μόνο για το συγκεκριμένο παιχνίδι, το οποίο και τελείωσε με 0-0. Αλλά για όλη τη σεζόν.

Ο προπονητής της ΑΕΚ είχε αναφερθεί σε δώρα και είχε πει χαρακτηριστικά πως «ελπίζω να πάρει το πρωτάθλημα η ομάδα που το αξίζει και οχι κάποια που θα πάρει δώρα». Και συνέχισε λέγοντας πως η ΑΕΚ είχε αδικηθεί κατά τη γνώμη του από τη διαιτησία και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είχε απαντήσει, λέγοντας πως έμεινε ο... τελευταίος των Μοϊκανών και πως ο Παναθηναϊκός δεν έχει πάρει το παραμικρό δώρο στην προσπάθειά του να βγει πρωταθλητής. Με τις κουβέντες τόσο του ενός, όσο και του άλλου να γίνονται viral για πολλές μέρες.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού δεν ξέχασαν εκείνα τα λόγια του Αλμέιδα και τις... σπόντες προς την ομάδα τους και στο τελευταίο ματς της σεζόν ετοίμασαν ένα πανό το οποίο και έχουν αναρτήσει στη θύρα 2 του «Απόστολος Νικολαΐδης».

«Αλμέιδα βάλε τα δώρα στον κ...» αναφέρει το πανό των οπαδών του Παναθηναϊκού.

Tags: