Γιοβάνοβιτς: «Έχουμε ενισχυθεί με καλούς παίκτες, θα έρθουν καλύτερα πράγματα»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

i

©intime

Γιοβάνοβιτς: «Έχουμε ενισχυθεί με καλούς παίκτες, θα έρθουν καλύτερα πράγματα»

Sportal newsroom 21:21 - 09.07.2023 / Ανανεώθηκε: 21:27 - 09.07.2023

Οι ατάκες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά τη φιλική νίκη του Παναθηναϊκού με 3-1 επί της ΑΕΚ Λάρνακας.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος για την εικόνα της ομάδας του στα φιλικά.

Ο Σέρβος τεχνικός του Παναθηναϊκού μετά το νικηφόρο ματς με την ΑΕΚ Λάρνακας με 3-1 αναφέρθηκε στο ρόστερ, αλλά και στη μάχη που έρχεται με τη Ντνίπρο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην Cosmote TV:

«Ήταν κατά διαστήματα καλό παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ. Δεν έχουν τόση σημασία τα φιλικά, παίξαμε καλά μπορούμε να τα πάμε και καλύτερα. Θέλαμε να μεταφέρουμε τα όσα κάναμε στην προπόνηση. Είμαι ικανοποιημένος με το πως συμπεριφέρθηκαν οι παίκτες μου τις 15 μέρες, τόσο στις προπονήσεις αλλά και στα φιλικά.

Έχουμε ενισχυθεί με καλούς παίκτες, σαν γκρουπ έχουμε καλούς παίκτες, έχουμε καλό ανταγωνισμό για καλύτερη απόδοση,. αλλά και ξέρουν οι παίκτες ο ένας τον άλλο. Γενικά είμαι ικανοποιημένος και θα έρθουν και καλύτερα πράγματα στη συνέχεια και θα παίζουμε καλύτερα».

Για τη Ντνίπρο: «Η Ντνίπρο είναι πολύ καλή ομάδα. Πέρσι λόγω του πολέμου δεν είχαν αγωνιστεί αρκετό καιρό, ήταν δύσκολες οι συνθήκες. Φέτος πάλεψαν για το πρωτάθλημα είναι σκληρή ομάδα έχει τους ίδιους στόχους με εμάς και θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι».

Να θυμίσουμε ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος είχε γενέθλια χθες κι έκοψε τούρτα έκανε μία εκπληκτική ομιλία προς τους παίκτες του στο ξενοδοχείο. «Πρώτα απ’ όλα θέλω να σας ευχαριστήσω για τις ευχές σας. Δεύτερον είναι η τρίτη χρονιά που κάνω γενέθλια μαζί σας και θέλω να σας ευχαριστήσω ιδιαίτερα γι’ αυτό το πράγμα. Γιατί αν δεν ήμουν μαζί σας θα ήμουν με την οικογένειά μου.

 Να σας ευχηθώ πρώτα ό,τι καλύτερο για εσάς και τις οικογένειές σας. Και θέλω να μην αλλάξετε, αλλά να είστε ακριβώς έτσι όπως είστε μαζί μου τελευταία δύο χρόνια. Γιατί πραγματικά απολαμβάνω το χρόνο μου μαζί σας και ο Παναθηναϊκός σαν ομάδα δίνει και σε εμένα και σε εσάς για να δουλέψουμε και να είμαστε αντάξιοι των προσδοκιών των ανθρώπων που πιστεύουν σε εμάς. 

Θέλω να συνεχίσετε να απολαμβάνετε τις στιγμές σας στον Παναθηναϊκό και να προσπαθήσουμε να κάνουμε τα πάντα για να είμαστε πάντα εκεί που θα πρέπει να είναι ο Παναθηναϊκός. Είναι μία ιστορική ομάδα κι εσείς είστε οι κατάλληλοι παίκτες που την αντιπροσωπεύουν. Μην αλλάζετε καθόλου είμαι πολύ χαρούμενος μαζί σας...».