Παναθηναϊκός: Η διάγνωση για Κλάινχαϊσλερ – Τι ισχύει για το ντέρμπι
i

Κλάινχαϊσλερ / ©intime

Παναθηναϊκός: Η διάγνωση για Κλάινχαϊσλερ – Τι ισχύει για το ντέρμπι

Ο Ούγγρος μέσος δεν έπαιξε στη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΝΠΣ Βόλο γιατί ένιωσε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο.

Ούτε ένα παιχνίδι δεν άντεξε το… λευκό απουσιολόγιο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο Λάζλο Κλάινχαϊσλερ αντί να αρχίσει στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού εναντίον του ΝΠΣ Βόλου, μάλλον δεν θα παίξει ούτε στο ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων (Σάββατο 25/2).

Ο Κλάινχαϊσλερ παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στη διάρκεια της προθέρμανσης πριν το σαββατιάτικο (18/2) παιχνίδι και αποκλείστηκε από την αποστολή. Ο Ούγγρος μέσος υποβλήθηκε σε εξετάσεις και η πρώτη εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου αναφέρει τράβηγμα στον τετρακέφαλο.

Από την Κυριακή ο Κλάινχαϊσλερ θα υποβληθεί σε θεραπεία με συντηρητική, για να αντιμετωπίσει το μυϊκό πρόβλημα. Ενώ στις επόμενες ημέρες, θα ακολουθήσει νέος κύκλος ελέγχου για τον ποδοσφαιριστή. Με τα τωρινά δεδομένα, ο Κλάινχαϊσλερ δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να προλάβει την αναμέτρηση του Φαλήρου. Το ζητούμενο είναι το τράβηγμα να μην έχει μεγαλύτερες συνέπειες.

Αναμφίβολα, είναι ένα πισωγύρισμα για τον 28χρονο χαφ και τον Γιοβάνοβιτς. Ο παίκτης επειδή έδειξε πως μπορεί να βοηθήσει και ο προπονητής γιατί στερείται άλλη μία αξιόπιστη λύση.