Χωρίς καμία απουσία η λίστα της Βιγιαρεάλ για τον Παναθηναϊκό και το Europa League

Χωρίς καμία απουσία η λίστα της Βιγιαρεάλ για τον Παναθηναϊκό και το Europa League

Sportal newsroom 19:00 - 18.09.2023

Η Βιγιαρεάλ ανακοίνωσε τη λίστα για τις αναμετρήσεις του Europa League όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό, αλλά και τις Ρεν και Μακάμπι Χάιφα.

Η Βιγιαρεάλ ανακοίνωσε τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που θα αγωνιστούν στο Europa League κόντρα στον Παναθηναϊκό, τη Ρεν και τη Μακάμπι Χάιφα με όλα της τα «όπλα» της να βρίσκονται σε αυτήν. 

Το «Κίτρινο Υποβρύχιο» θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό την Πέμπτη (21/9, 19.45) στο ΟΑΚΑ για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League και θα θέλει να ξεκινήσει με το δεξί τις ευρωπαϊκές τις υποχρεώσεις σε αντίθεση με αυτές στη La Liga, όπου δεν έχει ξεκινήσει καλά, έχοντας έξι βαθμούς μετά από πέντε αγωνιστικές.

Πάντως στο τελευταίο της ματς κόντρα στην Αλμερία πήρε σημαντική νίκη ψυχολογίας με 2-1 χάρη σε γκολ του Αλεξάντερ Σέρλοθ στο 94'.  

Ο προπονητής της, Χοσέ Ρόχο «Πατσέτα», που έκανε μάλιστα το ντεμπούτο του με την ομάδα στην συγκεκριμένη αναμέτρηση δήλωσε ικανοποιημένος μετά τον αγώνα: «Προσπάθησαν πολύ. Έτρεξαν πάρα πολύ και πετύχαμε μια επική νίκη. Η νίκη μας κάνει καλό, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε. Να προσαρμόσουμε πολλά πράγματα που θα μας βελτιώσουν και θα δώσουν συνέχεια σε όσα κάναμε σωστά».

Μεγάλος διαγωνισμός του Παναθηναϊκού για τον αγώνα με τη Βιγιαρεάλ
EUROPA LEAGUE

17:42 - 18.09.2023

Μεγάλος διαγωνισμός του Παναθηναϊκού για τον αγώνα με τη Βιγιαρεάλ

Όσοι αγοράσουν ή έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήριο του αγώνα της Πέμπτης συμμετέχουν σε κλήρωση με δώρα ταξίδι στη Χάιφα για τον αγώνα Μακάμπι - Παναθηναϊκός κι ετήσια συνδρομή σε Σχολή Ποδοσφαίρου της ομάδας!

Ακόμα μιλώντας για τα επόμενα παιχνίδια είπε πως: «Είμαι πολύ χαρούμενος και ακόμα περισσότερο σήμερα με τη νίκη. Χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη. Μόλις αποκτήσουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση στην επίθεση, θα δούμε περισσότερα πράγματα. Δεν είμασταν καλοί στις προσωπικές μονομαχίες. Δεν είμασταν ιδιαίτερα καλοί ούτε στην πίεση στο γήπεδο. Τρέξαμε πολύ, αλλά δεν το κάναμε πάντα σωστά. Αυτός ο αγώνας είναι καλός για να αναλύσουμε τα λάθη μας, να διορθώσουμε και να προσαρμόσουμε πράγματα».