Παναθηναϊκός: Η Λουντογκόρετς βρήκε τον αντί-Κάουλι!
i

Καουλί/Photo by Lukas Schulze/Getty Images/Ideal images

Παναθηναϊκός: Η Λουντογκόρετς βρήκε τον αντί-Κάουλι!

Μπάμπης Τσιμπίδας 12:05 - 12.01.2023 / Ανανεώθηκε: 12:11 - 12.01.2023

Η πρωταθλήτρια Βουλγαρίας διαπραγματεύεται σκληρά για τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό, όμως δείχνει πως συμβιβάζεται με την ιδέα της αποχώρησης του!

Μία εξέλιξη που ίσως σηματοδοτήσει την υιοθέτηση μίας πιο διαλλακτικής στάσης από τη Λουντογκόρετς στην υπόθεση του Κάουλι Ολιβέιρα, καταγράφεται στα βουλγαρικά ΜΜΕ. Και η οποία ίσως δεν είναι άσχετη με την αναθέρμανση του ενδιαφέροντος του Παναθηναϊκού.

Με βάση όσα λέγονται στη γειτονική χώρα, η πρωταθλήτρια Βουλγαρίας έχει επαφές με τη Μπόκα Τζούνιορς για την αγορά του 21χρονου επιτελικού μέσου, Βισέντε Ταμπόρντα. Ο νεαρός Αργεντινός με ιταλικό διαβατήριο, ανήκει στους «χεϊνέζες», αλλά παίζει με δανεισμό στην Πλατένσε.

Τα βουλγαρικά ΜΜΕ αναφέρουν πως ο Ταμπόρντα θεωρείται μία σημαντική επένδυση για τη Λουντογκόρετς και προορίζεται για αντικαταστάτης του Κάουλι Ολιβέιρα. Ο οποίος σημειωτέον, αναμένεται να αποχωρήσει άμεσα!

Τα ρεπορτάζ δεν αναφέρουν τον προορισμό του Κάουλι Ολιβέιρα. Ούτε εμπλέκουν στην υπόθεση τον Παναθηναϊκό. Όμως, η νέα απόπειρα των «πράσινων» για την απόκτηση του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού είναι βέβαιη.

Φυσικά, η μεταγραφή του Ταμπόρντα στη Λουντογκόρετς θα κοστίσει πολύ λιγότερο από την πώληση του Κάουλι. Η βουλγαρική ομάδα έχει στήσει ένα γερό δίκτυο και αξιοποιεί τις διασυνδέσεις της, για να αποκομίζει έσοδα και ταυτόχρονα, να μην έχει κενά στο ρόστερ.

Σε ότι αφορά τον Παναθηναϊκό, σταθμίζονται όλες οι παράμετροι στις συζητήσεις γισα τον Κάουλι και με ποιον τρόπο, ο Παναθηναϊκός θα προσεγγίσει τις απαιτήσεις της Λουντογκόρετς. Με ζητούμενο το «happy end» για όλους, αφού ο 28χρονος άσος περιμένει ένα τηλεφώνημα για να έρθει στην Αθήνα!