Παναθηναϊκός: Η «μεταγραφή» στο «9», ο Γερεμέγεφ, ο Μπιλάλ και ο Καμπετσής

Αλεξάντερ Γερεμέγεφ / Intime

i

Αλεξάντερ Γερεμέγεφ / Intime

Παναθηναϊκός: Η «μεταγραφή» στο «9», ο Γερεμέγεφ, ο Μπιλάλ και ο Καμπετσής

Μπάμπης Τσιμπίδας 16:07 - 15.06.2023 / Ανανεώθηκε: 16:08 - 15.06.2023

Η νέα σεζόν θα έχει αυξημένες υποχρεώσεις και μεγαλύτερες υποχρεώσεις και οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού καλούνται να επιλύσουν την εξίσωση για την κορυφή της επίθεσης.

Η θλάση που υπέστη ο Φώτης Ιωαννίδης με το «καλημέρα» της προετοιμασίας, ανέδειξε την ανάγκη να ενισχυθεί περαιτέρω ο Παναθηναϊκός στο «9» με έναν αξιόπιστο παίκτη. Γιατί μία σεζόν με αυξημένες υποχρεώσεις και μεγαλύτερες απαιτήσεις, δεν αρκεί το δίδυμο του διεθνή επιθετικού με τον Άντραζ Σπόραρ.

Τουλάχιστον στην παρούσα φάση, ο μεταγραφικός σχεδιασμός δεν προβλέπει την απόκτηση ενός επιθετικού. Όχι άδικα, αφού προέχει η αξιολόγηση του Αλεξάντερ Γερεμέγεφ. 

Ο Σουηδός στράικερ ανήκει στον Παναθηναϊκό για άλλα 2,5 χρόνια, θα πάρει μέρος στην προετοιμασία και θα αξιολογηθεί από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο εξάμηνος δανεισμός του στον Λεβαδειακό δεν θα ληφθεί υπόψη, αφού οι συνθήκες δεν επέτρεψαν στον παίκτη να αποδώσει.

Ο Γερεμέγεφ δεν είναι τυχαίος ποδοσφαιριστής… Στέφθηκε πρωταθλητής Σουηδίας το 2022 με τη Χάκεν και αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ με 22 γκολ σε 27 παιχνίδια. Άρα, έχει τις προϋποθέσεις να διεκδικήσει ενεργό ρόλο στο ροτέισον του Γιοβάνοβιτς. 

Αλεξάντερ Γερεμέγεφ / Intime Αλεξάντερ Γερεμέγεφ / Intime

Αυτό το διαπιστώσει ο Σέρβος προπονητής από την προετοιμασία και τα φιλικά. Διότι ενδέχεται να κρίνει πως ο 28χρονος στράικερ δεν ανταπεξέρχεται στην αγωνιστική φιλοσοφία που έχει προσδώσει στον Παναθηναϊκό.

Στο μεταξύ, ο Μπιλάλ Αμπντελραχμάν αναμένεται να πάρει μέρος στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού στην Αυστρία. Το «next best thing» της ακαδημίας του Τριφυλλιού θα προσπαθήσει να δείξει το ταλέντο του στα φιλικά και να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Γιοβάνοβιτς. Πάντως, ο 60χρονος τεχνικός ναι μεν θα συμπεριλάβει στον 20χρονο Αιγύπτιο στην αποστολή, αλλά δύσκολα θα τον υπολογίζει για τις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις.

Αλαφούζος: «Τους φοβίζει ο Παναθηναϊκός που επιστρέφει - Γνωστή η διαδρομή του καθενός»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:00 - 14.06.2023

Αλαφούζος: «Τους φοβίζει ο Παναθηναϊκός που επιστρέφει - Γνωστή η διαδρομή του καθενός»

Ο Γιάννης Αλαφούζος πήρε θέση για το περιστατικό με το όχημα ιδιοκτησίας που συνδέθηκε με εγκληματική ενέργεια και τόνισε πως στόχος είναι να πληγεί η επιστροφή του Παναθηναϊκού στην κορυφή.

Αντίστοιχα, αίνιγμα αποτελεί το τι θα συμβεί με τον Αργύρη Καμπετσή. Ο 25χρονος άσος άρχισε προπονήσεις, έχει άλλον ένα χρόνο συμβόλαιο, αλλά φέτος η γραμμή κρούσης είναι γεμάτη και δεν θα βρει χρόνο λόγω των ελλείψεων. Το ευκταίο θα είναι να βρει μία ομάδα στην οποία θα είναι ενεργός και δεν θα παρακολουθεί από την εξέδρα.