Αλγερινός οπαδός της Μαρσέιγ έγινε έξαλλος με την ήττα από τον Παναθηναϊκό και τα... έβαλε με την τηλεόραση (vid)

Η viral αντίδραση του YouTuber

i

© PrtScr

Αλγερινός οπαδός της Μαρσέιγ έγινε έξαλλος με την ήττα από τον Παναθηναϊκό και τα... έβαλε με την τηλεόραση (vid)

Ένας Αλγερινός οπαδός της Μαρσέιγ δημοσιοποίησε στο YouTube την οργή του μετά την ήττα της ομάδας του από τον Παναθηναϊκό (1-0), ενώ το σπάσιμο της τηλεόρασης έγινε αμέσως viral.

Για το πρώτο ματς της σειράς στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, ο αποφασισμένος Παναθηναϊκός επικράτησε της Μαρσέιγ στην κατάμεστη Λεωφόρο (1-0) και πήρε το προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. 

Το εξαιρετικό γκολ του Μπερνάρ στο 83ο λεπτό, το οποίο προήλθε έπειτα από μία φανταστική συνεργασία ανάμεσα σε Κλεϊνχέισλερ, Ιωαννίδη αλλά και τον Βραζιλιάνο έκρινε την αναμέτρηση και πλέον όλα τα φώτα στρέφονται στη ρεβάνς της Μασσαλίας, η οποία είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Τρίτη (15/8, 22:00).

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή ήταν η πρώτη ήττα της Μαρσέιγ σε προκριματική φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης κι όπως είναι λογικό «κακοφάνηκε» σε όλους τους οπαδούς, ωστόσο ένας το πήγε ένα βήμα παραπέρα. Συγκεκριμένα, ο Αλγερινός οπαδός των Μαρσεγέζων και YouTuber, Μοχάμεντ Χένι, δημοσιοποίησε ένα βίντεο στο κανάλι του το οποίο έγινε viral άμεσα. Η κακή εμφάνιση των Γάλλων εξόργισε τον φίλο της ομάδας, ο οποίος έσπασε και την τηλεόραση καθώς δεν μπορούσε να πιστέψει στην κακή εικόνα που παρουσίασαν οι φιλοξενούμενοι.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του βίντεο ο ίδιος ζήτησε την άμεση παραίτηση του Μαρθελίνο, μετά από το πρώτο του παιχνίδι στον πάγκο της Μαρσέιγ.

Γιοβάνοβιτς: «Μη σας εκπλήσσει η εμφάνιση μας, είναι κάτι φυσιολογικό ο τρόπος που παίξαμε»

Μετά το 1-0 επί της γαλλικής ομάδας, ο τεχνικός του Τριφυλλιού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του στις δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα της Cosmote TV και τόνισε ότι το αποτέλεσμα είναι φυσιολογικό.

«Δεν έχουμε πολλές επιλογές για να έχουμε ελπίδες για να προκριθούμε, έπρεπε να κερδίσουμε. Είναι φυσιολογικό αποτέλεσμα με βάση την εικόνα του παιχνιδιού. Μας περιμένουν 90 λεπτά ακόμα δύσκολα στη Γαλλία κόντα σε μία πολύ καλή και δύσκολη ομάδα. Με αυτά τα παιδιά δύο χρόνια ξέρω τι μπορούμε να κάνουμε, αλλά και τι μας λείπει και επειδή είμαστε μεγάλη ομάδα οι αποτυχίες μας επηρεάζουν.

Στο δεύτερο μέρος παίξαμε πολύ καλά και στο πρώτο μέρος παίξαμε καλά, αλλά θέλαμε περισσότερες προσπάθειες. Μη σας εκπλήσσει η εμφάνισή μας και οι αλλαγές είναι κάτι φυσιολογικό ο τρόπος που παίξαμε είμαι πολύ ικανοποιημένος με την ομάδα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σέρβος τεχνικός.