Πότε είναι η ρεβάνς του Παναθηναϊκού με τη Μαρσέιγ
i

© Intime

Πότε είναι η ρεβάνς του Παναθηναϊκού με τη Μαρσέιγ

Sportal newsroom 23:07 - 09.08.2023 / Ανανεώθηκε: 23:10 - 09.08.2023

Ο Παναθηναϊκός πήρε προβάδισμα πρόκρισης κόντρα στη Μαρσέιγ και τώρα στρέφει την προσοχή του στη ρεβάνς, όπου στόχος είναι να πάρει το εισιτήριο για τα playoffs του Champions League.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχτηκε τη Μαρσέιγ στη Λεωφόρο το βράδυ της Τετάρτης (9/8) για το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Champions League και κατάφερε να πάρει μια μεγάλη νίκη, που του δίνει το δικαίωμα να συνεχίζει να ονειρεύεται συμμετοχή στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα, το Τριφύλλι επικράτησε με 1-0 της γαλλικής ομάδας χάρη σε γκολ του Μπερνάρ (83'), παίρνοντας έτσι προβάδισμα πρόκρισης. Οι πανηγυρισμοί όμως δεν πρέπει να κρατήσουν πολύ, καθώς η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς πρέπει να ξεκινήσει να προετοιμάζεται για τον επαναληπτικό στο «Βελοντρόμ», όπου θα πάει με σκοπό να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού.

Η ρεβάνς θα γίνει την Τρίτη στις 15 Αυγούστου και ώρα 22:00, όπως και όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια για τη συγκεκριμένη φάση του Champions League, καθώς την Τετάρτη (16/8) είναι προγραμματισμένο του ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Σεβίλλη, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης».