Τρομερό: Η χαμένη ευκαιρία του Βαγιαννίδη θυμίζει τρομακτικά τη χαμένη ευκαιρία του Αμανατίδη με τη Γιουβέντους! (vids)

Τρομερό: Η χαμένη ευκαιρία του Βαγιαννίδη θυμίζει τρομακτικά τη χαμένη ευκαιρία του Αμανατίδη με τη Γιουβέντους! (vids)

Sportal newsroom 23:24 - 29.08.2023

Η τεράστια ευκαιρία που έχασε ο Βαγιαννίδης για να βάλει μπροστά στο σκορ τον Παναθηναϊκό κόντρα στην Μπράγκα ξύπνησε μνήμες από την απίθανη φάση του Αμανατίδη στον προημιτελικό του Ολυμπιακού με τη Γιουβέντους.

Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός είχε μια τεράστια ευκαιρία για να πάρει κεφάλι στο σκορ, όταν ο Βαγιαννίδης έπιασε μία κεφαλιά μετά από κόρνερ και ο Ματέους του είπε «όχι» με μία εντυπωσιακή επέμβαση.

Αυτή η φάση μάλιστα, πιθανότατα ξύπνησε μνήμες σε πολλούς από τον προημιτελικό Champions League του Ολυμπιακού με τη Γιουβέντους (1999).

Αυτό γιατί η ευκαιρία του Έλληνα μπακ θυμίζει απίστευτα πολύ τη χαμένη ευκαιρία του Αμανατίδη σε εκείνο το παιχνίδι των Πειραιτών με τη «Γηραιά Κυρία». Ο Ολυμπιακός προηγούταν με 1-0 της Γιουβέντους και αν ο Αμανατίδης έβαζε την κεφαλιά θα θα εξασφάλιζε ότι ακόμη και αν δεχόταν γκολ η ομάδα του Πειραιά, το ματς θα πήγαινε στην παράταση.

Ωστόσο, δεν μπήκε ποτέ η κεφαλιά, ο Ολυμπιακός μετέπειτα ισοφαρίστηκε και αποκλείστηκε. Πάντως, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω οι δύο ευκαιρίες είναι πανομοιότυπες...