Επίσημο: Αϊτόρ έως το 2025 στον Παναθηναϊκό
i

Αϊτόρ / www.pao.gr

Επίσημο: Αϊτόρ έως το 2025 στον Παναθηναϊκό

Μπάμπης Τσιμπίδας 17:15 - 13.02.2023 / Ανανεώθηκε: 17:41 - 13.02.2023

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του Αϊτόρ Κανταλαπιέντρα! Ο Καταλανός γίνεται ο πιο ακριβοπληρωμένος εξτρέμ!

Το χτύπημα του στυλό στο γραφείο έδωσε την αντίστροφη μέτρηση και το… μπαμ ακολούθησε! Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε το απόγευμα της Δευτέρας την ανανέωση του συμβολαίου του Αϊτόρ, για άλλα δύο χρόνια!

Ο Ισπανός επιθετικός ήρθε στην Αθήνα, επισκέφτηκε τα γραφεία και υπέγραψε το νέο συμβόλαιο του. Μία υπογραφή που θα τον καταστήσει τον πιο ακριβοπληρωμένο εξτρέμ στο ρόστερ του Τριφυλλιού.

Η ανακοίνωσε αναφέρει διετή επέκταση της συνεργασίας, όμως στη συμφωνία προβλέπεται οψιόν ανανέωσης για άλλον ένα. Κατά συνέπεια, η παραμονή του 26χρονου εξτρέμ στην πρωτεύουσα είναι μέχρι τον Ιούνιο του 2026.

Πως ο Αϊτόρ επηρέασε την απόφαση του Παναθηναϊκού να μην πάρει επιπλέον εξτρέμ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:15 - 01.02.2023

Πως ο Αϊτόρ επηρέασε την απόφαση του Παναθηναϊκού να μην πάρει επιπλέον εξτρέμ

Οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού προσάρμοσαν την πολιτική που ακολούθησαν για την τελευταία μεταγραφή του Ιανουαρίου, επειδή έχουν ανοιχτή την υπόθεση του Αϊτόρ Κανταλαπιέντρα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ανανέωση συμβολαίου του Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα. Ο πρώτος σκόρερ του Τριφυλλιού στην εφετινή σεζόν υπέγραψε το νέο συμβόλαιο του, με το οποίο παραμένει στην ομάδα μας έως τον Ιούνιο του 2025!

Ο Αϊτόρ εντάχθηκε στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2020 και εξελίχθηκε σε ποδοσφαιριστή κομβικής σημασίας για την ομάδα. Αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του τελικού Κυπέλλου της σεζόν 2021-22, σκοράροντας το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης κόντρα στον ΠΑΟΚ. Με τη φανέλα του Τριφυλλιού έχει αγωνιστεί σε 72 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας 20 γκολ».

Αμέσως μετά τις υπογραφές, o Αϊτόρ έστειλε το πρώτο μήνυμα του στους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Με μία ανάρτηση στο Instagram, o Καταλανός άσος έγραψε «το μέρος που θέλω να είμαι»!