Αλαφούζος σε Μπένετ: «What's your plan?»
i

Γιάννης Αλαφούζος / Intime

Αλαφούζος σε Μπένετ: «What's your plan?»

Μπάμπης Τσιμπίδας 15:44 - 28.03.2023 / Ανανεώθηκε: 15:45 - 28.03.2023

Ο Γιάννης Αλαφούζος επέμεινε να μάθει το πλάνο δράσης του Στιβ Μπένετ για τις διαιτησίες των Play Offs, αλλά παρά τις επίμονες ερωτήσεις δεν έλαβε συγκεκριμένη απάντηση.

Είναι προφανές ότι η σύσκεψη των Μπαλτάκου και Μπένετ με τους Αλαφούζο, Μαρινάκη, Μελισσανίδη και Σαββίδη, μετατράπηκε σε μία μάχη εντυπώσεων πριν καν ολοκληρωθεί. Η κάθε πλευρά προσπαθεί να επικρατήσει στην επικοινωνία, όμως το ζητούμενο είναι η ουσία.

Η οποία σχετίζεται με το σχέδιο που έχει ο Στιβ Μπένετ για τις εννιά εναπομείνασες αγωνιστικές των Play Offs και τις έξι των Play Outs. Πως σκοπεύει ο Άγγλος να εξασφαλίσει τις υπηρεσίες διαιτητών εγνωσμένης αξίας, που θα προσφέρουν αξιοπιστία στη διεκδίκηση του τίτλου.

Ο Γιάννης Αλαφούζος επισήμανε ότι δεν θα ανεχθεί άλλους ρέφερι επιπέδου Νταμπάνοβιτς και επέμεινε να μάθει με ποιον τρόπο θα πετύχει ο Μπένετ καλύτερους ορισμούς.

«What’s your plan, mister Bennett» ρωτούσαν με επιμονή τόσο ο Αλαφούζος, όσο και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Λεωνίδας Μπουτσικάρης, πιέζοντας ασφυκτικά τον επικεφαλής της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας. Μάταια, όμως.

Γιατί η αλήθεια είναι πως παρά τις επόμενες ερωτήσεις του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο Μπένετ δεν παρουσίασε κανένα πλάνο ή έστω μία νέα ιδέα. Ο Αρχιδιαιτητής επαναλάμβανε μονότονα ότι θα επιδιώξει να βρει ικανούς διαιτητές, χωρίς να διευκρινίσει το πως.

Το βασικό πρόβλημα που διακρίνουν στο Τριφύλλι είναι πως ο Μπένετ παραδέχτηκε ότι απέτυχε μέχρι σήμερα, πλην εξαιρέσεων, να φέρει ρέφερι με κύρος στη Super League και ταυτόχρονα, δεν πρόσφερε κανένα εχέγγυο ότι θα το αλλάξει.

Συνεπώς, τα Play Offs ναρκοθετούνται, αφού εάν τα ντέρμπι διεξαχθούν με… νέους Νταμπάνοβιτς, τα κραυγαλέα λάθη θα συμβούν νομοτελειακά. Με την ένταση που έχει ανέβει σε δυσθεώρητα ύψη, να μην θέλει κανείς να φανταστεί την κατάληξη!