Παναθηναϊκός: Ο Σάρλια έμαθε τη διάγνωση του

Ζβόνιμιρ Σάρλια / Intime

i

Ζβόνιμιρ Σάρλια / Intime

Παναθηναϊκός: Ο Σάρλια έμαθε τη διάγνωση του

Μπάμπης Τσιμπίδας 14:23 - 11.04.2023 / Ανανεώθηκε: 14:26 - 11.04.2023

Ο Ζβόνιμιρ Σάρλια θα υποβληθεί σε θεραπεία με απώτερο στόχο να προλάβει την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο Ζβόνιμιρ Σάρλια ήταν ο μεγάλος άτυχος του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αφού τραυματίστηκε νωρίς και αντικαταστάθηκε από τον Μάγκνουσον. Ωστόσο, ο φόβος αφορούσε τον τραυματισμό του Κροάτη στόπερ.

Ο Σάρλια υπέστη κάκωση στο μετατάρσιο, αποφεύγοντας τα χειρότερα. Γιατί αν ο 26χρονος αμυντικός είχε διαγνωστεί με κάταγμα, τότε θα ετίθετο νοκ άουτ για αρκετό καιρό και πρακτικά, θα έχανε τα Play Offs.

Τώρα, ο Σάρλια θα υποβληθεί σε θεραπεία για μερικές μέρες, αρχής γενομένης από σήμερα. Ο Κροάτης έχει ως απώτερο στόχο να αποθεραπευτεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας και να προλάβει την αναμέτρηση του Παναθηναίκού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα την Κυριακή του Θωμά.

Το τάιμινγκ του τραυματισμού ήταν άσχημο για τον Σάρλια, αφού έπαιζε βασικός και απέδιδε καλά. Παρά την αμφισβήτηση για τις ικανότητες του, ο Κροάτης αποτελεί πολύτιμο μέλος του ροτέισον του Γιοβάνοβιτς και έχει βοηθήσει τους «πράσινους».

Ο Κουρμπέλης στο Sportal: «Έχουμε λύσσα, θέλουμε πάρα πολύ το πρωτάθλημα»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:21 - 10.04.2023

Ο Κουρμπέλης στο Sportal: «Έχουμε λύσσα, θέλουμε πάρα πολύ το πρωτάθλημα»

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού μίλησε στο Sportal.gr μετά την μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού και τόνισε την λύσσα που έχουν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του για την κατάκτηση του τίτλου. Τι είπε για το ντέρμπι της Τούμπας, τον κόσμο και την γκέλα με τον Βόλο που τους πείσμωσε.

Στο μεταξύ, μετά το ρεπό της Δευτέρας οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού «έπιασαν» δουλειά ενόψει της συνέχειας των play offs. Το πρωί της Τρίτης (11/4) βόσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. 

Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, ακολούθησαν ασκήσεις εναλλαγής φάσης παιχνιδιού από επίθεση σε άμυνα και από άμυνα σε επίθεση, ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.