Παναθηναϊκός: Ο Σπόραρ «παρών» για Βόλο, αμφίβολος ο Ιωαννίδης
i

Άντραζ Σπόραρ / Intime

Παναθηναϊκός: Ο Σπόραρ «παρών» για Βόλο, αμφίβολος ο Ιωαννίδης

Μπάμπης Τσιμπίδας 14:30 - 28.03.2023 / Ανανεώθηκε: 17:33 - 14.08.2024

Με εξαιρέσεις τους Πούχατς και Κλάινχαϊσλερ, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε τους διεθνείς να επιστρέφουν στη διάθεση του.

Οι αγωνιστικές για τα προκριματικά του Euro 2024 ολοκληρώθηκαν και οι διεθνείς επέστρεψαν στο «Γεώργιος Καλαφάτης». Εξαίρεση αποτέλεσαν οι Λάζλο Κλάινχαϊσλερ και Τιμοτέους Πούχατς, οι οποίοι επειδή έπαιξαν το βράδυ της Δευτέρας, θα ενσωματωθούν την Τετάρτη.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς υποδέχτηκε τους υπόλοιπους στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού και άρχισε την προετοιμασία για το κυριακάτικο (2/4) παιχνίδι με τον ΝΠΣ Βόλο.

Ο Σέρβος αγωνιούσε κυρίως για τον Άντραζ Σπόραρ και τον Φώτη Ιωαννίδη, οι οποίοι είχαν φύγει τραυματίες από το Κορωπί. Το θετικό είναι πως δεν έπαιξαν με τη Σλοβενία και την Ελλάδα, οπότε δεν επιβαρύνθηκαν.

Ο «δανεικός» Αλεξανδρόπουλος και το σενάριο της επιστροφής
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:35 - 23.03.2023

Ο «δανεικός» Αλεξανδρόπουλος και το σενάριο της επιστροφής

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος έχει υποβιβαστεί στις «ρεζέρβες» της Σπόρτινγκ Λισαβόνας και τα πορτογαλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως το καλοκαίρι θα παραχωρηθεί δανεικός. Με τον Παναθηναϊκό να παρουσιάζεται ως μία προοπτική και το Sportal να εξηγεί τα δεδομένα.

Ο Σπόραρ πήρε μέρος σε όλες τις ασκήσεις εκτός από το δίτερμα και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, υπολογίζεται για την επανέναρξη των Play Offs. Αντίθετα, ο Ιωαννίδης γυμνάστηκε ατομικό και η συμμετοχή του θα ξεκαθαρίσει στις επόμενες μέρες.

Επιπλέον ο Πούγγουρας ξεπέρασε τη γαστρεντερίτιδα και προπονήθηκε, όπως και ο Σάρλια που αποθεραπεύτηκε. Ο Κουρμπέλης γυμνάστηκε μόνος του και δύσκολα θα αγωνιστεί την Κυριακή, αφού ο Γιοβάνοβιτς προτιμά να τον προφυλάξει εν όψει Άρη και Ολυμπιακού.

Το πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, παιχνίδι σε μικρές εστίες και παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.