Όταν ο Βέρμπιτς συνάντησε τον «Βαζέχα» (vid)

Μπέντζαμιν Βέρμπιτς / Intime

i

Μπέντζαμιν Βέρμπιτς / Intime

Όταν ο Βέρμπιτς συνάντησε τον «Βαζέχα» (vid)

Μπάμπης Τσιμπίδας 22:23 - 28.06.2023 / Ανανεώθηκε: 22:31 - 28.06.2023

Ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς φωτογραφήθηκε με έναν οπαδό του Παναθηναϊκού ο οποίος φορούσε τη φανέλα του Κριστόφ Βαζέχα.

Παραδοσιακά, η παρουσία της αποστολής του Παναθηναϊκού στις χώρες της κεντρικής Ευρώπης για προετοιμασία, λειτουργεί σαν μαγνήτης για Έλληνες οι οποίοι ζουν στο εξωτερικό και δεν έχουν συχνά την ευκαιρία να βλέπουν τους παίκτες.

Η παραμονή των «πράσινων» στο Μπαντ Έρλαχ δεν αποτελεί εξαίρεση και στην απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης, βρέθηκαν μερικοί φίλοι του Τριφυλλιού.

Ένας από αυτούς, φορούσε μία φανέλα του Κριστόφ Βαζέχα. Μία από τις παλιές και κλασικές εμφανίσεις της Adidas, με την οποία ο Παναθηναϊκός συνεργάζεται ξανά μετά από 8 χρόνια. 

Μένει ελεύθερος από τους Πέλικανς ο Ερνανγκόμεθ - Η free agency του NBA και το ντόμινο με Παπαγιάννη
EUROLEAGUE

21:39 - 28.06.2023

Μένει ελεύθερος από τους Πέλικανς ο Ερνανγκόμεθ - Η free agency του NBA και το ντόμινο με Παπαγιάννη

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal από την Ισπανία, η ομάδα της Νέας Ορλεάνης δεν θα ασκήσει την οψιόν ανανέωσης του συμβολαίου με τον Βίλι Ερνανγκόμεθ - Οι σκέψεις του Ισπανού σέντερ για το NBA και η προοπτική της Ευρώπης και του Παναθηναϊκού, από τη στιγμή που δύσκολα θα μείνει ο Γιώργος Παπαγιάννης

Δύο από αυτοί πλησίασαν τον Μπέντζαμιν Βέρμπιτς για φωτογραφία, με τον Σλοβένο στράικερ να μην το αρνείται. Γενικότερα, ο Βέρμπιτς έχει ανεβασμένη ψυχολογία αυτές τις μέρες και δείχνει να έχει αφήσει πίσω του μία δύσκολη σεζόν από αγωνιστικής άποψης και προσωπικής.

Πάντως, διαμορφώθηκε ένα ωραίο σκηνικό, με τον Βέρμπιτς να... συναντά τον «Κριστόφ Βαζέχα» και να αγκαλιάζονται για να φωτογραφηθούν.